Retro hrnečky pro milovníky kávy a stylové keramiky

Každý z nás si někdy zaslouží chvíli odpočinku. Představte si, že přijdete po náročném dni v práci domů. Natáhnete se na sedačku nebo se usadíte do křesla a dáte si kávu z krásného hrnku. Je to důležité, protože i to, z jakého hrnku nápoje pijeme, ovlivní naši náladu. Krásné retro hrnečky vám zaručeně navodí příjemný a nostalgický pocit a vy si tak kávu vychutnáte ještě více.

 

Pestré barvy

Kolekce hrnečků 70s vám, jak už název napovídá, přinesou domů styl keramiky ze 70.let, která je tak trochu tradiční a trochu funky. Na LaHome si můžete vybrat z mnoha různobarevných hrnečků. Jejich pestrost, krásné barvy a rezavé vzory vás uchvátí a přinesou vám jen samou radost.

Do interiérů se opět vrací barvy. Pokud se jich stále trochu bojíte, jsou pro vás tyto hrnky to pravé, protože se jedná jen o drobný předmět, nikoliv o velký kus nábytku. Navíc působí velice hravě, takže se budou líbit i dětem.

 

Sety

Méně je více v tomto případě neplatí. Naopak, čím více jich budete mít, tím lépe. Návštěvy budou z hrnečků nadšené a na poličce jim to také bude slušet více, pokud nebudou osamocené. Vytvořte si z této kolekce novou sběratelskou vášeň! Dávno neplatí, že by všechny hrnky v setech měly být stejné. Vytvořte s nimi hravý prostor třeba v kuchyni na poličce.

Sety jsou balené v originální černé dárkové krabičce, takže z nich klidně můžete udělat i dárek pro někoho, na kom vám záleží. Vybrat si můžete z balení po čtyřech nebo po šesti šálcích. Například set krásných hrnečků na Ristretto, které jsou bez typického ouška, si zamilujete.

Na Cappuccino, Ristretto i Latté

Jak už bylo řečeno, na našem E-shopu najdete hrnečky na RISTRETTO, což je káva, která je sice menší, ale má velmi výraznou chuť. Ideální pro milovníky a znalce kávy, ale nejenom pro ně. Také zde najdete hrnky na Cappuccino, Americano a Latté, které je specifické tím, že se podává ve vyšších šálcích či sklenicích. Do hrnečku si ale samozřejmě můžete dát jaký nápoj chcete a radost z jeho popíjení bude díky pestrosti hrnečků srovnatelná.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Káva AMERICANO je charakteristická tím, že má nižší intenzitu než čisté ESPRESSO díky přidané filtrované vodě, nicméně stále je poměrně hodně bohatá na chuť. Zároveň se podává ve větším šálku než espresso.

Záleží tedy jen na vás, které kávě holdujete a pro které pestrobarevné retro hrnečky se rozhodnete. Pokud byste chtěli kolekci dál doplnit, není nic jednoduššího než si vybrat další úžasné kousky z této kolekce 70s, jako jsou máslenky, podnosy, konvičky, mísy a spoustu dalších.