Krásné dekorativní poštovní schránky: spojení elegance a funkčnosti

Poštovní schránky už mnoho let slouží pro doručování pošty. Nemusí to ale být jen nudná plechová krabice. Na LaHome najdete mnoho krásných poštovních schránek, které se budou na vašich dveřích vyjímat.

 

Schránky ve stylu retro, které vás přenesou do dob dávno minulých vás mohou vítat u dveří každý den, až budete chodit pro poštu. Jsou kovové, takže jsou dostatečně odolné pro použití venku.

 

Schránky s ptáčky

Schránka, která na sobě nese motiv ptáčků, vypadá, jako by byla oblečena do kostkované látky, která vás ve vzpomínkách zavede na babiččinu chalupu.

 

 

Bílá antik poštovní schránka s ptáčky Post Home - 27*8*39 cm

Bílá antik poštovní schránka s ptáčky Post Home – 27*8*39 cm

Další schránka s motivem ptáčka a barevnými květinami je také v jemných pastelových barvách, ke kterým dokonale ladí zlatý nápis. Horní víko je v jemné zelenkavé barvě, která bude ladit k vaší zahradě.

 

 

Do třetice je pro vás v nabídce schránka s ptáčky, která je o něco menší než předchozí, ale na kráse jí to rozhodně neubírá. Schránka je výrazně dekorovaná a až si do ní půjdete pro dopisy, vykouzlí vám vždy úsměv na tváři.

 

 

Schránky v tmavších barvách

Pro ty, kteří vyhledávají střídmější barvy jsou tu šedé antik poštovní schránky, které ale zaručeně nejsou nudné.

Šedá poštovní schránka ve tvaru ptačí budky je opravdu originální. Jemná zlatá patina jí dodává špetku elegance a zároveň působí tak, že budete opravdu očekávat, že do ní každou chvíli zavítají ptáčci.

 

Pokud máte raději daleko tmavší barvy, pak pro vás černá barva bude ta pravá. Jemné náznaky bílé tuto černou schránku trochu projasňují a zvýrazňují a dodávají jí efekt stáří.

 

Poštovní schránky budou vždy potřebné a každý by je určitě měl mít. Vystupte proto z šedi obyčejných schránek a nechte se inspirovat těmito krásnými kousky.