Plyšové hračky, které potěší nejen děti

Plyšové hračky dělají dětem stále radost a dětství si už bez nich vlastně ani nedokážeme představit. Měkoučcí plyšáci jsou součástí dětských pokojíčků a postýlek a většinou nezůstane u jednoho.

Pojďte tedy doplnit vaši sbírku o nové přírůstky, které najdete na LaHome.

 

 

Plyšové hračky 2 v 1

Plyšová zvířátka jsou heboučká a v nabídce v různých tvarech a barvách.  Některé mají ještě něco navíc. Třeba krásný šedý plyšový králík s dečkou udělá hned dvojitou radost a může být skvělý jako dárek.

 

Z bílého plyšového králíčka se po rozbalení stane úžasná dečka, kterou ocení každé malé děťátko. Dá se prát na 30 stupňů, takže i údržba je jednoduchá.

 

 

 

 

 

 

 

Krásný plyšový lvíček s plédem vám může dělat společnost jako muchláček pro miminko nebo kamarád pro malé děti. Je příjemný na mazlení a dětičky si s ním mohou i krásně hrát.

Zvířátka na hraní i pomazlení

Mezi další plyšová zvířátka patří roztomilé spící sovičky, které budou vaše děťátko nabádat, že je čas na spinkání. Sovičky jsou ve třech velikostech. Velikost S je sovička o velikosti 18 cm, velikost M má 25 cm a velikost L má 33 cm. Navíc mají sovičky dlouhé chloupky a tím se z nich stávají vlastně neobyčejní plyšáci.

 

V podobném designu jako jsou výše zmíněné sovičky jsou v nabídce LaHome i plyšoví kudrnatí pštrosi. Také ti jsou v nabídce ve třech velikostech, z nichž ten největší o velikosti L má na délku 43 cm.

 

Plyšová hračka chlupatý kudrnatý pštros 43cm - 43*20*15cm

Plyšová hračka chlupatý kudrnatý pštros 43cm

Co by to bylo za sbírku plyšáků bez králíčků. Tito plyšáci s dlouhými oušky si říkají Cuddly Bunny a jsou pro vás k dispozici v hnědé, bílé a šedé barvě. Udělají radost nejen dětem, protože jsou jemňoučcí a opravdu roztomilí.

 

 

Když už jsme zavítali do světa plyšáků, tak nemůžeme opomenout ani typického medvídka.

Medvídek Chlupáč je opravdu měkoučký, údržba je 30 stupňů.

 

 

Ovečky jsou taky mezi plyšáky velmi oblíbené. I vy si je můžete na LaHome vybrat a pořídit můžete rovnou dvě kamarádky.

Jednou z nich je šedá kudrnatá ovečka, která je krásně huňatá a druhá je naopak velká baculatá bílá ovečka, která má celých 50 cm. Vypadá roztomile a zároveň hodně vtipně, takže zaujme i větší děti.

 

Plyšáci jsou a stále budou oblíbenou hračkou pro děti a zvířátka.  Ale i pro dospělé mohou být krásným dárkem, tak vyberte toho svého oblíbeného.