Krásné a stylové peněženky pro každého

Toužíme po ní už od dětství. Nosíme v ní hotovost a kreditní karty, ale máme v ní i jiné poklady, jako jsou vizitky, účtenky a další. O čem je řeč? Ano, o peněžence.

Peněženka je velice důležitá věc a troufneme si říct, že ji potřebuje každý z nás. Na LaHome nenajdete jen dekorace a nábytek, ale i krásné peněženky.

K dispozici jsou v různých velikostech, barvách a tvarech a vyberou si malí i velcí.

 

Elegantní krásky

Máte rádi jednoduchost a eleganci? Toužíte po peněžence, která to naprosto vystihuje? Pak se na první pohled zamilujete do černé prošívané peněženky na zip. Je úžasně prostorná, takže se vám do ní vejdou všechny drobnosti. Uprostřed má navíc kapsičku na zip, takže už nebudete hledat drobné po kapsách.

 

Rádi byste něco v přírodních odstínech? Žádný problém! Co třeba krásnou hnědou koženkovou peněženku se zlatou ozdobou? Se svým vzhledem a svými rozměry 20 x 10 cm, pro vás bude tím pravým a okouzlujícím doplňkem. Navíc má i stylové poutko, které je praktické.

Jestli byste rádi zkusili i jiné odstíny, pak budete překvapeni, že tuto peněženku nabízíme ještě v dalších barvách. Co třeba červenou nebo kanárkově žlutou?

 

Milovníkům studenějších odstínů se jistě bude líbit šedá koženková peněženka značky Clayre & Eef. Otevírá se pomocí zlatého zipu a uvnitř najdete dostatek prostoru na všechny nezbytnosti.

 

 

Pro malé i velké

Ne každý chce ale jednoduchou elegantní peněženku. Kdo má rád hravost, ocení vtipnou peněženku s kočkou v brýlích. Díky jejím rozměrům 8 x 12 cm se vám vejde opravdu všude. Navíc ji nemusíte využít jen na hotovost, ale klidně do ní můžete schovat karty, šperky nebo jiné drobnosti, které potřebují své místo.

 

 

Dětem i dospělým se bude také líbit černá peněženka s kočičími oušky a růžovým čumáčkem. Je vtipná, hravá a zároveň elegantní. Děti vám ji budou závidět a dospělí s ní zaručeně pobaví kolegy v práci.

 

 

Radost pro nejmenší

Snad každé dítě si hraje se svou malou peněženkou na nakupování. Ať už v ní má jenom hrací penízky, nebo ty opravdové z prasátka, bude se mu určitě hodit hezká malá peněženka.

A jaká by to byla peněženka bez oblíbeného jednorožce? Na LaHome jich najdete hned několik.  Na zipu je navíc praktický kroužek, takže peněženku snadno otevřou i ty nejmenší prstíky.

Dětská peněženka Clayre & Eef

Krásná barevná peněženka s jednorožcem.Clayre & Eef

 

 

Něžná romantika

Jste spíše romantická duše a máte rádi květiny? Nechte se unést a pořiďte si jednu z krásných peněženek, které nabízíme. Vyberte si z velkého množství velikostí, tvarů a různého typu zapínání.

 

Opět se blíží podzim a zima.  Tak se neváhejte rozveselit a zahřát při pohledu na vaši novou peněženku. Veselá peněženka s květinami vám totiž zaručeně prozáří pochmurný den. Až budete při nakupování potřebovat rychle peněženku, díky jejím zářivým barvám ji v kabelce snadno najdete.

 

 

Peněženky mohou být také skvělým dárkem pro vaše blízké a přátele. Nejedna žena jistě ocení krásnou a stylovou peněženku ve své kabelce.