Nepotřebuje načinčání, a i tak na něm spočinou oči všech – kovový odkládací stolek

Industriální styl si na nic nehraje. Ponechává materiály v jejich původní neuhlazené podobě. Hlavní roli hraje kov, který je všudypřítomný. Pokud chcete alespoň trochu zjemnit drsný tovární styl, vsaďte na kombinaci s dřevem. Typickým příkladem je designový kovový odkládací stolek, kterému to ladí s dřevěnou deskou.

Holandská kvalita, světový design
Jak je na LaHome zvykem, nábytek vybíráme u prověřených holandských značek. Díky špičkové kvalitě provedení vám tak vybraný kousek bude dělat radost dlouhé roky. Velkým plusem je i jejich výjimečnost. Nebudete muset řešit to, že váš odkládací či konferenční stolek potkáte na každé návštěvě.

Kovový stolek

Kovový stolek

Odkládací stolek v kombinaci kov-dřevo

Jak už jsme zmínili hned v úvodu, nejvíce mu to bude slušet v interiéru laděném do industriálního stylu. Bez problému ho ale zkombinujete i s kousky v skandinávském, minimalistickém, ethno nebo boho stylu.

  • Jaký kovový odkládací stolek může zkrášlovat váš domov?
    Odkládací stolek Paulownia – vnese do vašeho interiéru nádech přírody a i přes své jednoduché provedení upoutá pozornost každého. Díky kulatému tvaru je ideální do domácností, kde neustále poletují děti.
  • Odkládací stolek Diamond Black – i přes svou menší velikost bude dominantou každého pokoje. Poslouží nejen pro odložení knížek, kávy, ale krásně na něm vyniknou i květiny.
  • Kovový stolek

    Kovový stolek

    Stavanger – designově zajímavý s praktickou funkcí odkládacího prostoru. Stačí nadzvednout dřevěnou desku a do vnitřku stolu schovat deky, polštáře, hračky nebo časopisy.

  • Dřevěný odkládací stolek – vypadá, jako by ho zrovna přivezli z lesa, a v tom je jeho kouzlo. Navíc se dá doplnit i dalšími kousky z kolekce Gipsy Dreams.
  • Duo odkládacích stolků ve tvaru koše – vždy vám na konferenčním stolku schází místo? Pak si pořiďte set dvou, kterým to vedle sebe sluší.

Proč zvolit kovový odkládací stolek v kombinaci s dřevem?

  • Má jedinečný design poutající pozornost.
  • Ač je stvořen především pro industriální styl, slušet mu to bude i v severském, minimalistickém, ethno a boho stylu.
  • Sám o sobě je dekorací, ale nechybí mu praktická funkčnost na odložení všeho, co je třeba.
  • Na LaHome najdete jedinečné kousky, které jen tak někde neuvidíte.

Tip LaHome na co dát pozor při vybírání kovového odkládacího stolku:
Pokud jeho využití vidíte jen jako odkládací plochu, na výšce nesejde. V opačném případě volte výšku podle sedací soupravy. Deska stolu by měla být zhruba ve stejné výšce jako kolena těch, kteří u něj sedí.

Zaujal vás osobitý industriální styl? Načerpejte další inspiraci v našem článku o kovových vitrínách a komodách.

Kovové stolky

Kovové stolky