Industriální styl povýšil kovový nábytek na designovou záležitost

Už dávno nepatří jen skladů, dílen, sportovních šaten a kanceláří. Díky popularitě industriálního stylu je kovová skříň, komoda či vitrína na výsluní.

Industriální styl je v módě

Osobitý styl nachází inspiraci v průmyslových prostorách, proto je v jeho případě nemyslitelná absence kovu. Figuruje jako stavební a architektonický prvek, ale hlavní roli hraje taktéž u interiérových doplňků a nábytku.
Pro industriální styl je typická strohost v barvách a taktéž v kvantitě nábytku. Vynikne především v prostorných bytech s velkými okny, ale v kombinaci s jemnějšími styly se přizpůsobí každému interiéru.
Tip LaHome: Chcete si svůj domov zařídit v industriálním stylu? Dekorace, nábytek, doplňky – vše potřebné najdete ZDE.

Kovová vitrína

Kovová vitrína

Kovová skříň jako základ

V industriálním stylu rozhodně nejde o zaplnění každého centimetru, ba naopak. Je dokonalou ukázkou minimalistického interiéru. Bez několika kvalitních stylových kousků se ale rozhodně neobejdete. Kovová skříň, komoda či vitrína mezi ně rozhodně patří.

Kovová vitrína v měděném provedení s prosklenými dvířky bude ve středu pozornosti. Zároveň ale skvostně plní praktickou funkci a vaše modely, knížky, nádobí a jiné poklady uchrání v perfektní kondici. Pokud máte víc věcí na uložení, bude se vám hodit extra velká kovová vitrína na kolečkách s rozměry 127 x 49 x 184 cm, kterou snadno přesunete podle potřeby. Půvabná je i její bílá varianta, kterou bez problému sladíte i s nábytkem v jiném stylu.

Vitrínu bude ideální doplnit komodou, kam uložíte všechny věci, jež mají zůstat očím návštěvníků skryty. Kovovu komodu na kolečkách s patinou a rezem si zamilujete na první pohled.

Kovová vitrína

Kovová vitrína

Výhody kovového nábytku?

  • Dlouhá trvanlivost a vysoká odolnost.
  • Velice snadná údržba.
  • Snadno se kombinuje s jinými druhy nábytku.
  • Osobitý design.

Tip LaHome: Je na vás industriální styl s kovovým nábytkem moc strohý? Najděte si svůj styl ZDE.

Kovová vitrína

Kovová vitrína