Dřevěný nábytek s bambusovým výpletem, který vás okouzlí

Jste rádi originální a rádi jdete s dobou? Milujete dřevo a přírodní materiály? Pak se vám bude líbit krásný nábytek s výpletem.

Určitě si pamatujete na doby, kdy naše babičky nebo rodiče měli doma houpací křesla nebo židle s výpletem. A právě nábytek s výpletem se vrací na výsluní i v dalších krásných a neotřelých kombinacích.

Na výběr je opravdu z mnoha druhů. A například v Holandsku je tento typ nábytku velkým hitem a společníkem v mnoha domácnostech.

 

Na LaHome můžete najít nádherné dřevěné komody a další krásné kousky s bambusovým výpletem. Komody tak můžete využít jako zajímavý solitér vašeho interiéru. Chybu ale také neuděláte, pokud si podobného nábytku pořídíte více a jednotlivé kusy nakombinujete.

V nabídce je například luxusní komoda Nipas od značky Light & Living.  Je z exotického mangového dřeva a v kombinaci s výpletem z bambusu vypadá opravdu skvěle.

Mimochodem víte, že největší druhy bambusů dorůstají výšky až přes 40 metrů? 

 

Vybere si každý

Vybrat si můžete hned z několika velikostí a barev. K dispozici jsou komody nižší, ale i vysoké nebo třeba úzké s výškou 180 cm.

Milovníci přírodních materiálů si je zamilují nejen díky krásné barvě dřeva.

 

Pokud se vám takový typ nábytku líbí, ale nehodí se vám domů přírodní varianta, pak nezoufejte.

V nabídce je totiž i krásná černá komoda včetně černého výpletu. Ideální pro oživení industriálního nebo jiného interiéru s tmavými akcenty.

 

A jestli chcete od každého trochu nebo je na vás černá komoda příliš, určitě se vám zalíbí kombinovaná varianta, kdy výplet je přírodní.

 

 

Originální společník

 

Nemusíme zůstávat ale pouze u komod. Představte si třeba krásnou předsíň a v ní jedinečný konzolový stolek z teakového dřeva od firmy J-Line by Jolipa, který zaujme hned ode dveří. Je vybaven třemi šuplíčky, do kterých můžete ukrýt drobnosti, které nemusí být vidět. Umístit takový stolek ale můžete také v obýváku nebo v ložnici a vdechnout díky němu těmto místnostem nezaměnitelný půvab.

Napadlo by vás ale takový stolek přidat do dětského pokoje? Věřte, že s ním se pokojíček promění v útulnou a zajímavou místnost pro vaše nejmenší.

 

 

 

 

Pohodlně se usaďte

Jestliže jste se už do tohoto nábytku zamilovali tak jako my, pak vás určitě potěší, že nabízíme i nádhernou teakovou židli, kterou využijete jak v jídelně, tak u pracovního stolu. Nejen, že se na ní krásně a pohodlně sedí, ale potěší i vaše oko. A posune celý váš interiér o úroveň výš.

 

Zařiďte si vaše bydlení tímto nábytkem. Buďte originální a jedineční, stejně tak, jako váš domov.