Lavice jako praktický a krásný doplněk pro útulný domov

Sedací nábytek je součástí každého domova. A lavice v něm nesmí chybět. Najdeme je v jídelnách, předsíních, dětských pokojích i v ložnicích před postelí.

 

Jídelna v novém kabátu

Přemýšleli jste ale, že byste některé židle vyměnili za lavici? Jídelna bude najednou vypadat úplně jinak a také můžete mít více místa na sezení.Dřevěná lavice s koženým sedákem Cowny bílá/černá - 95*40*45cm

Dřevěná lavice s koženým sedákem Cowny 

Pokud máte jídelní stůl u stěny, můžete využít klasickou lavici bez opěradla. Pokud se jídelní stůl nachází uprostřed místnosti, je pak jen na vás, zda zvolíte pohodlnější variantu s opěradlem nebo bez.

Berte také v potaz, kolik času u jídelního stolu trávíte. Jestli se jen najíte nebo u stolu sedíte delší dobu.

 

 

Atraktivní ložnice

V ložnici můžete lavici umístit před postelí. Využijete ji například při oblékání či svlékání nebo na příležitostné odložení svršků.

Lavice nemusí být pouze ve venkovském interiéru, ale i v moderním stylu. Například šedá sametová vás svou elegancí jistě oslní.Latté sametová lavice Marat Sofa velour - 100*42*50cm

Latté sametová lavice Marat Sofa velour 

Lavici můžete ale použít i místo nočního stolku. Delší vám poslouží, pokud máte vedle postele dostatek místa, krátká, například stolička, se vejde i tam, kde tolik prostoru není. Zajistíte, že vaše ložnice bude opravdu originální.

 

Lavice v předsíni a šatně

Šatna nebo předsíň svou funkcí už přímo vybízí, vybavit je pěknou lavicí. Pokud nemáte nábytek na míru, jistě využijete některou z krásných lavic, které na LaHome nabízíme.Lavice s odkládacím prostorem Woven - 100*50*65cm

Lavice s odkládacím prostorem Woven 

Lavice s odkládacím prostorem zároveň poslouží i jako menší botník pro návštěvy.

Posezení na zahradě

Také zahrada si zaslouží své místo k posezení. Lavici využijete jak pod pergolou, tak v krásném zákoutí zahrady. Usedněte na ni pod vrostlým stromem nebo vedle rozkvetlého záhonu.

 

Nebo umístěte hezkou lavici k zahradnímu jezírku, vychutnejte si zvuky přírody a relaxujte.

Tento nábytek má mnoho využití téměř v celém domě. Posloužit vám může také v koupelně, kde si na ni odložíte oblečení nebo se usadíte když se vaše malé dítě koupe.

Vybrat si můžete lavici dřevěnou, čalouněnou nebo třeba kovovou v různých velikostech a délkách.