Kuchyňská zástěra už dávno není jen nudnou povinností!

Utřete si do ní ruce zaprášené od mouky při pečení cukroví a vyřeší i rychlé večeře v týdnu, kdy se vám nechce převlékat. Kuchyňská zástěra z LaHome je navíc tak krásná, že ji nebudete chtít ani sundat.

Kuchyňská zástěra u které rozhodně neplatí, že je nudnou povinností

U rodinné holandské značky Clayre & Eef obyčejné kuchyňské zástěry nečekejte. Všechny jsou vyrobeny z kvalitní 100% bavlny, takže bez problému zvládnou velmi časté praní a i tak si dlouho udrží svůj půvab. A designově jsou tak povedené, že je troufáme pasovat na velmi povedený tip na dárek pro všechny, kteří s oblibou vaří a pečou.

Kuchyňská zástěra

Kuchyňská zástěra

Jeden design hezčí než druhý
Na LaHome máme tolik nádherných zástěr, že sami dodnes nevíme, kterou bychom si vybrali. V nabídce převažují kuchyňské zástěry s květinovými motivy, které patří mezi nejoblíbenější. Překrásná je kuchyňská zástěra Garden of Roses, která je doslova zaplavená růžemi, podobně jako zástěra Rose Yard. Nás moc baví kuchyňská zástěra The Kitchen Garden a nepřehlédnutelný je též motiv Jungle Botanics.

K zástěrám patří venkovské motivy, proto ani ty značka Clayre & Eef nevynechala. Nejčastěji jde o kostky, jako například u designu With Love from Switzerland, nebo o motiv domácích zvířat. Ideální ukázkou je kuchyňská zástěra Country Side Chicken Nature s kohoutky a slepičkami.

Kuchyňská zástěra

Kuchyňská zástěra

Kuchyňské zástěry s jeleny

Oblíbení jeleni poskakují i na kuchyňském textilu. Kuchyni rozzáříte se zástěrou s jelenem nebo kolekcí Hello Deer. Ti, kteří dávají přednost nordic stylu, zas mohou vybírat mezi kuchyňskou zástěrou Nordic Grey nebo Nordic Christmas.

Kuchyňská zástěra

Kuchyňská zástěra

Nezapomínáme ani na menší pomocníky — dětská kuchyňská zástěra

Abyste při společném pečení či vaření ladili, máme na LaHome i rozkošné dětské zástěry. Jako například z kolekce Sweet Deer, Poppy Flower nebo Lucky Chicken. Ve stejném designu můžete koupit tu dospěláckou nebo rovnou další kousky, jako chňapky, podsedáky, utěrky a další.

Když chcete převléct kuchyň do vánočního
V nabídce najdete i sváteční kolekce, které v okamžiku navodí doma vánoční atmosféru. Co třeba kouzelná kuchyňská zástěra Beauties of Winters nebo Dearly Christmas? Načerpejte ještě více inspirace pro Vánoce v článku Převlečte svou jídelnu a kuchyň do vánočního.

Kuchyňská zástěra

Kuchyňská zástěra

Tip LaHome: Všechny kolekce si můžete prohlédnout ZDE. Udělejte si radost.