Křišťálové lustry a závěsná svítidla, která si zamilujete

Světlo je pro nás velice důležité. Bez něj bychom toho v noci a večer moc neudělali. Naši předci používali svíčky. My však máme tu výhodu, že máme elektřinu a tak si doma lehce rozsvítíme. Na LaHome si můžete vybrat lustry a závěsná svítidla. Vybrat si můžete z množství různých materiálů, barev i tvarů.

Ze svítidel se postupem času stal šperk našich domovů a krásný interiérový prvek.

Křišťálový skvost

Křišťálové lustry vnesou do interiéru styl, jedinečnost a špetku luxusu. Krásně oživí i minimalistický interiér a vyniknou zejména ve velkých místnostech.
Ve slunečním světle pak rozehrají krásnou hru barev, světel a stínů a vy si budete připadat jako v pohádce.

 

Víte, že… křišťálové lustry vznikly v Itálii už v 16. století? 

Moderní svítidla

Pokud netoužíte po okázalém svítidle a máte raději něco, co není tak nápadné, bude se vám líbit kovové svítidlo v moderní zelené a zlaté barvě.

 

V moderním interiéru by nemělo chybět skleněné svítidlo. Je krásné jak nad jídelním stolem, tak nad konferenčním. Můžete použít více skleněných svítidel a vytvořit tak originální prvek vašeho domova.

Světelná romantika

Romantické duše se zamilují do keramického svítidla s květy značky Clayre & Eef. Ve vašem domě vše rázem rozkvete.

 

Víte, že…ideální výška pro zavěšení svítidla nad stolem je cca 65 cm?

 

Jestliže ale toužíte po něčem opravdu originálním, vyberte si Vintage svítidlo ve tvaru konve. Ideální pro zavěšení do kuchyně a jídelny.  Navíc má nádhernou patinu, takže působí, jakoby ji někdo už roky používal.

Efektní osvětlení

Pokud chcete opravdu originální a zajímavé osvětlení jídelního stolu, zvolte oválný lustr, který vám celý prostor perfektně osvětlí. Svítidlo je z kovu, doplněno křišťálovým sklem. Se svou délkou 110 cm tak bude výrazným doplňkem vaší domácnosti.

Oválné šedé závěsné světlo Venezia Grey - 110*30cm / 5*E14

Oválné šedé závěsné světlo Venezia Grey