Kovový bar ve tvaru skútru a exkluzivní barové židle – inspirace pro domov i bar!

Svůj oblíbený drink si můžete vychutnat na barové židli, aniž byste opustili vyhřátý domov. Navíc je taková židle skvělou volbou pro vyšší kuchyňské pulty. Designové kousky barových stolů a židlí oceníte i v momentech, kdy se poohlížíte po originálním vybavení do svého baru nebo vinárny.

Barový nábytek s unikátním rukopisem značek J-Line a Colmore by Diga

Pokud chcete barový nábytek, který jen tak někdo nemá, kousky od holandské značky Colmore by Diga nebo belgické J-Line jsou skvělou volbou. Colmore má cit pro exkluzivní design s nenapodobitelným šarmem, který okamžitě poutá pozornost. J-Line se specializuje na limitované kolekce inspirované exotickými kulturami.

 

Na jakou barovou židli se usadit?

Kovová barová stolička s koženým sedákem je klasikou. Zásluhou kůže je sezení na ní velmi příjemné a vyřeší i nedostatek prostoru. Velmi zajímavou volbou je též kovová židle se dřevem z řady BISTRO, která bude skvostně vypadat u vás doma, v kavárně nebo bistru. Doplnit ji můžete barovým stolkem ve stejném designu.
Pokud dáváte přednost industriálnímu stylu, padne vám do oka šedá kovová stolička s patinou, která nabídne skvělé posezení u kuchyňského pultu. K němu se ostatně budou hodit i dřevěné židle s textilní opěrkou, jako třeba barová židle Hind.

 Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Kovová barová židle se dřevem BISTRO - 50* 53 * 111cm Další kousky z kolekce La Vie à Paris Kovová barová židle se dřevem BISTRO


Kovová barová židle se dřevem BISTRO 

Barové stoly, které najdou i jiné využití

Naším favoritem je bistro stolek Matyni, který kombinuje teakové dřevo s kovem. Pohodlně se k němu usadí až 4 osoby a hodí se nejen do baru či bistra, ale parádu udělá též v kuchyni, na balkoně nebo terase. Modernější provedení pak nabízí barové stolky BISTRO s kovovu konstrukcí, které i přes svůj poměrně minimalistický design budou dominantou místnosti.

Nábytek do baru

Nábytek do baru

Srdcovky z barového nábytku? Barové pulty

Barový pult z mangového dřeva je dechberoucí. Jde o pořádný kus nábytku, do kterého se vejde pořádná zásoba oblíbeného pitiva a zároveň všechny nezbytné propriety. Bude unikátním kouskem jakékoliv menší kavárny nebo vinárny.
Líbil by se vám víc barový pult ve vintage stylu s nádechem Provence? Pak pro vás máme bílý barový pult s patinou, který ukrývá dostatek prostoru a poličky na víno.
Cenu za nejoriginálnější barový nábytek ovšem získává kovový bar ve tvaru skútru, doplněný vinotékou a policemi. Je vyrobený recyklací starých částí skútru a nedostatky jsou jeho úmyslnou součástí. Zazáříte s ním na všech oslavách nebo i na svatbě.

Bar s vinotékou Scooter

Bar s vinotékou Scooter

Tip LaHome: Věděli jste, že vám LaHome může pomoci vybavit kavárnu, bar nebo i restauraci? Od vidliček, přes dekorace až po nábytek, který jinde jen tak neuvidíte. Zjistěte více informací ZDE.