Korkové prostírání pro váš krásně prostřený stůl

Ať už je všední den, nedělní oběd nebo oslava narozenin, krásně prostřený stůl povznese stolování o stupeň výš.

A co by na takovém stole nemělo chybět? Určitě prostírání. Nejen, že krásně vypadá a plní dekorativní funkci, ale také ochrání váš stůl před zašpiněním nebo poškrábáním.

Jestli se vám stále nedaří najít vhodné prostírání pro váš domov nebo nejste s tím co máte spokojení, mohlo by se vám líbit třeba korkové.

pevné korkové prostírání Mars & More

Mezi jeho výhody bezesporu patří pevnost a jednoduchá údržba. Stačí ho pouze otřít vlhkým hadříkem.

Korkové prostírání, které v LaHome nabízíme, má navíc několik krásných druhů potisků, takže je můžete střídat podle nálady nebo příležitosti.

Květinová romance

Jestli jste vyznavači krásy a romantiky, pak by se vám mohlo líbit prostírání s květy, které jsou v kontrastu s tmavým pozadím a působí tak velmi tajuplně a elegantně. Hodí se do klasických i moderních interiéru, takže s ním určitě nešlápnete vedle.

Lesní dobrodružství

Milujete procházky lesem a vdechujete při nich smyslnou vůni jehličí? Pozvěte si les k sobě domů v podobě nádherného prostírání s dekorem jedlových větviček nebo šišek. Při každém obědě nebo večeři si na ten nádherný voňavý les vzpomenete. Toto prostírání je navíc v přírodních barvách s tmavým podtónem, takže ho k sobě domů krásně zakomponujete. Na dřevěném stole bude vypadat dokonale.

Korkové prostírání

Pevné korkové prostírání s motivem jedlových větviček Mars & More

Pevné korkové prostírání s motivem šišek Mars & More

 

Exotika u vás doma

Naopak zajímavě a exoticky bude váš stůl působit s prostíráním z kolekce Jungle. To se pyšní, jak už název napovídá, motivy džungle a zvířat.  Toto korkové prostírání si můžete vybrat se světlým nebo tmavým pozadím a sladit tak vaše bydlení do nejmenšího detailu. Zelená na prostírání bude navíc krásně ladit s vašimi pokojovými květinami.

Korkové prostírání

Pevné korkové prostírání Jungle petrol Mars & More

 

Roztomilí kamarádi

Pro milovníky zvířat má LaHome velmi pestrou nabídku. Můžete mít prostírání s domácími mazlíčky, jako jsou psi a kočky. Venkovským interiérům pak budou slušet prostírání s ovečkami,  švýcarskou krávou nebo třeba úžasné korkové prostírání s názvem Farm Pig. To v sobě zároveň ukrývá i názvy částí prasátka, takže do kuchyně s jídelnou ideální.

Korkové prostírání

Korkové prostírání Farm Pig Mars & More

 

Hravost a jedinečnost

Vtipnost a hravost si domů přinesete s kolekcí korkového prostírání, na němž jsou lidé se zvířecími hlavami. Jako je třeba pan Vlk, paní los, pan slon nebo paní srnec v bílém roláku. Toto prostírání  se vám mimochodem bude také hodit k sametovým polštářům se stejnou tématikou.

Korkové prostírání

Pevné korkové prostírání paní los Mars & More

 

 

V nabídce je opravdu hodně typů korkového prostírání, takže si jistě každý najde to pravé pro svůj krásný domov.