Konzolové stolky jako chytré a krásné řešení pro váš domov

Konzolové stolky jsou ideální volbou do každého prostoru.  Staví se ke zdi, kterou dokáží krásně oživit. Díky svým rozměrům se hodí také do úzkých chodeb.

Nejen že jsou stolky praktické, ale také jsou velice dekorativní. A vy máte možnost si na LaHome vybrat hned několik krásných konzolových stolků.

 

Krémový antik konzolový stolek v romantickém stylu Rim - 120*49*86 cm

 

Jaký stolek vybrat?

Konzolové stolky jsou nabízeny v různých barvách a jsou vhodné pro různé styly. Vybírejte vždy podle konkrétního prostoru, kam stolek pořizujete, protože stolky mají různé rozměry a hloubku.

Také se řiďte tvarem, protože některé jsou půlkulaté a mohou tak více zasahovat do prostoru než klasické obdélníkové.

 

 

Stolky mohou mít i úložné prostory, které využijete třeba v předsíni na různé drobnosti nebo na odkládání klíčů. Hodit se vám budou také v kuchyni například na příbory.

 

Jestli máte rádi patinu, určitě se zamilujete do krémového konzolového stolku Vaness. Má v sobě ukrytý i malý šuplíček na nejrůznější maličkosti.

Krémový konzolový stolek Vaness - 89*28*106 cm

Co nad stolek?

Aby stěna nad konzolovým stolem nezůstala holá, je vhodné tam něco umístit nebo ji nějakým způsobem zvýraznit a tak vytvořit úžasný a jedinečný  prostor.

Můžete nad něj pověsit velké a výrazné zrcadlo nebo krásný obraz. Hodit se bude i přírodnina jako třeba velký věnec. Pokud chcete přesto zeď nechat čistou, zvýrazněte ji například krásnou tapetou nebo originálním stěnovým panelem.

Kam stolek umístit?

Stolky se nejčastěji umísťují do chodeb a předsíní. Krásnou službu vám ale udělá také v obýváku nebo jídelně.

Pokud máte opravdu málo místa a po konzolovém stolku opravdu toužíte, vyberte si černý kovový stolek Emilio. Je opravdu úzký, takže se vejde téměř všude.  Využijete ho třeba i v kuchyni jako příruční stolek.

Černý kovový konzolový stolek Emilio - 53*39*88 cm

 

Stolek s vyššími nožkami můžete využít třeba i pro taburety nebo různé koše, které zašoupnete pod stolek a kdykoliv bude potřeba, je můžete vytáhnout.

Pokud máte v místnosti dvoje dveře a nevíte jak využít prostor mezi nimi, konzolový stolek bude tím pravým řešením.