Gobelínové polštáře – hravý i elegantní doplněk

Díváte se na svůj obývací pokoj nebo ložnici a přemýšlíte, co tam tak ještě chybí? Co třeba nějaký doplněk? V LaHome jsme přesvědčeni, že právě doplňky jsou tím, co dělá z bytu či domu opravdový domov.

Jejich prostřednictvím se můžete realizovat, ukázat hravou stránku své osobnosti a jako bonus posunout každý interiér ještě o úroveň výš. Krásným příkladem je gobelínový polštář.

Gobelínový polštář se lvem

Hravou stránku osobnosti tady nezmiňujeme jen tak pro nic za nic. Jiné přídavné jméno totiž v případě gobelínových polštářů snad ani použít nemůžeme. To ostatně můžete posoudit sami.

Gobelínový polštář se psem

Vsadíme se, že při pohledu na buldočka v saku nebo mývala v kabátku vážnou tvář jen tak neudržíte. A vaše budoucí návštěvy také ne.

Zajímavost: Věděli jste, že polštáře se dočkaly největšího rozmachu během průmyslové revoluce? Teprve tehdy se začaly vyrábět v textilních továrnách, což výrazně snížilo jejich cenu.

Gobelínové polštáře se psy

Gobelínové polštáře ovšem nejsou jen originální dekorací

Můžete se na ně spolehnout i když vás kdykoli během dne přepadne únava. Nechte se ukolébat ke spánku jemnými tóny, které se linou z violoncella psího virtuosa. Nebo na své bezpečné snění nechte ze svého polštáře dohlížet důstojníka tygra.

Gobelínové polštáře se květinami

Gobelínové polštáře se květinami

Polštáře se kromě atraktivního designu pyšní i velmi kvalitním zpracováním, které umožní opakované čištění, aniž by došlo k poškození motivu nebo jiné vadě na kráse.

Kombinace těchto předností z gobelínových polštářů dělá nejen neotřelý doplněk do každé domácnosti, ale také originální dárek pro vaše blízké. Stačí si jen vybrat, kterému z mnoha provedení dáte přednost.