Fotorámečky – jedinečné dekorace i vzpomínky

Fotografie jsou s námi už po staletí. Fotíme si děti, přírodu, oslavy a dokonce i jídlo. A i když v posledních letech fotíme převážně mobily a tablety, vyvolání a zarámování fotografie má pořád své kouzlo.

 

Krásnou fotku nepochybně podtrhne krásný rámeček. Bez něj i samotná fotka ztrácí osobitost a jedinečnost. Pomocí rámečku můžete fotce vdechnout styl.

Na LaHome nabízíme velké množství krásných fotorámečků v různých tvarech, barvách a velikostech.

Patina jako připomínka dávných časů

Rámečky s patinou jsou krásné sami o sobě a klidně je můžete mít vystavené samostatně.  Krásně v nich bude vypadat ale i obraz nebo fotografie. Co takhle využít černobílou fotografii vašich předků? Patina rámečkům dodává efekt opotřebení, které je ale citlivé a s mírou.

 

 

Oceníte je v shabby chic, venkovských a provensálských interiérech, které podtrhnou svým efektem starých časů.

 

 

Materiálu se meze nekladou

Dřevo, kov nebo dokonce kůže? Skladba materiálů je opravdu pestrá.

S krásným koženým rámečkem Cowie si chvíli budete připadat jako na ranči. Dovolte mu tedy, aby váš domov ozvláštnil a vnesl do něj farmářskou atmosféru.

Zatímco kůže působí teplým dojmem, kov může působit studeně. Doplňte ho proto dřevem a jinými hřejivými materiály.

 

Víte, že…. první fotografie vznikla pravděpodobně roku 1826?

 

Zlaté doplňky patří k hitům posledních let. Domov vám prozáří, působí luxusně a hodí se k teplým odstínům dřeva.

Pořiďte si tedy zlatý rámeček a dodejte bydlení lesk. Se zlatem to ale nepřehánějte, bohatě stačí pár drobností nebo třeba jen zlaté úchytky.

 

 

 

 

Kam s nimi?

Pokud mají rámečky očko, můžete je zavěsit na zeď. Pokud má menší rozměr, nebojte se využít několi rámečků vedle sebe a poskládejte tak zajímavé koláže.

Rámečky také můžete mít opřené na policích, krbových římsách nebo parapetech. Vždy k nim dodejte ještě nějakou dekoraci, ať nepůsobí osamoceně.