I držák toaletního papíru může být designový doplněk

Design může proniknout kamkoli. Do každé místnosti i jejího zákoutí. Design je i tam, kde byste ho možná vůbec nečekali. Držák toaletního papíru není brán jako estetický doplněk domácností.  Přesto jím může bez problémů být.

Držák toaletního papíru

Držák toaletního papíru

Je libo držák na zeď, nebo raději stojací?

V naší pestré nabídce naleznete oba typy, a to hned v několika různých provedeních. Nechcete řešit připevňování na zeď? V tom případě sáhněte po samostatně stojícím držáku. Se zdobeným kovovým držákem si budete připadat jako na zámku. Pokud naopak hledáte jednoduchost, sáhněte raději po elegantním modelu s ptáčkem.

Držák toaletního papíru

Držák toaletního papíru

Ještě větší výběr se vám naskytne, když se rozhodnete pro nástěnný držák toaletního papíru. Máme pro vás jednoduché i bohatě zdobené modely, které ozdoubí jakoukoli koupelnu či samostatnou toaletu. Co třeba nástěnný držák ve francouzském stylu? Nebo dáte přednost kovovému držáku s kytičkou a šedou patinou, který vypadá jako kdyby ho právě vyrobil sám mistr kovář?

Držák toaletního papíru

Držák toaletního papíru

V neposlední řadě nesmíme zapomenout na milovníky retro stylu, protože i ti si u nás přijdou na své. Jejich favoritem se jistě stane plechový nástěnný držák s odkládací plochou na drobnosti.

Držák toaletního papíru

Držák toaletního papíru

Skvosty s tradičním duchem

Držáky toaletního papíru z naší nabídky nadchnou unikátním designem. Sympatický jistě bude i fakt, že se nejedná o sériovou výrobu, kdy každou minutu sjedou z výrobních linek tisíce kusů.
My dáváme přednost tradicím a s tím i rodinné značce Clayre & Eef. Ta proslula svou inspirací v tradiční ruční výrobě a venkovském stylu. Výsledkem jsou doplňky s rustikálním a romantickým designem, které si získají každého příznivce krásy a elegance.