Dřevěné věšáky: kombinace elegance a funkčnosti

Krása a funkčnost jsou klíčová slova, která charakterizují dřevěné věšáky. Jsou totiž praktickým a estetickým řešením pro zavěšení oblečení, kabelek, čepic, šál a dalších předmětů v domácnosti. Ulovte si ten pravý věšák pro váš domov. Tyto jednoduché, avšak praktické doplňky mají dlouhou historii a staly se tak nedílnou součástí našich domovů.

 

Dřevěné věšáky s knopkami

Věšáky s barevnými keramickými knopkami jsou ideální do venkovských interiérů. Klasické háčky mají na svých koncích různě barevné knopky a vy si tak můžete vybrat přesně podle vašeho vkusu. Máte rádi modrou, bílou nebo tyrkysovou? Dopřejte si domů věšák, který vám do vašeho domova dokonale padne.

 

Knopky můžete mít třeba i v jemné béžové barvě a celý věšák tak bude působit krásným přírodním a neutrálním dojmem.

 

Víte, že dřevěné věšáky mají kořeny hluboko v historii. První věšáky byly vytvořeny jednoduchými háčky nebo držáky na zdi, které sloužily k zavěšení oděvů či dalších předmětů.

 

Dřevěné věšáky mají tu výhodu, že mohou být vyrobeny v různých barvách dřeva, takže je můžete zasadit do různých stylů vašeho domova.

Samostatný věšák tak nemusí být jen v přírodní barvě, ale na LaHome můžete taky najít nádherný modrý věšák s barevnými knopkami, který vás na první pohled stoprocentně zaujme. Modrá barva mu dodává určitou osobitost, charakter, ale zároveň něžnost.

 

 

Dřevěné věšáky se tedy budou hodit těm z vás, kteří chcete do svého interiéru vnést přírodní prvky. Přítomnost dřeva totiž přinese do dané místnosti teplo a příjemnou atmosféru.

 

Mají také mnoho možností využití v domácnosti. Můžete na ně věšet bundy, kabáty, kabelky nebo třeba šátky a šály. V kuchyni je můžete využít na nejrůznější kuchyňské náčiní.

Tip: Připevněte si na pánve a různé naběračky hezké provázky a zavěste je na věšáky.  Tím, že umístíte věšáky jak v chodbě, tak v kuchyni, propojíte krásně všechny místnosti vašeho domova.

Krásné originální věšáky vás budou vítat hned u vstupu a mohou vás provázet celým domovem. Vyberte si tedy přesně ten, který je vašemu srdci nejbližší.