Praktické a krásné dózy ozvláštní vaši spižírnu

Krásná spižírna je asi snem každého. Ale i když nemáte pro skladování potravin celou místnost, nezoufejte. Krásné a praktické dózy vám usnadní uchovat potraviny i v obyčejné skříni.

 

Dózy jsou dobře uzavíratelné a proto vám potraviny vydrží déle čerstvé. Je už jen na vás, jakou si vyberete. Keramickou, smaltovanou, skleněnou, velkou nebo malou?

Na LaHome je veliké množství nejrůznějších dóz.

Praktické dózy

Tyto praktické dózy s černým víčkem se hodí do každé kuchyně. Využijete je na oříšky, rozinky a jiné suché potraviny. K dispozici jsou v několika rozměrech, takže je můžete využít dle libosti a vašich požadavků.

 

Radost pohledět

Pokud máte místo, kde můžete vystavovat nejrůznější nádoby, pořiďte si  krásné nádoby, které vám budou ve vitríně a na policích dělat jen samou radost. Je jen na vás jestli si pořídíte více stejných dóz nebo si vyberete více typů a budete je kombinovat. Vše má svůj smysl, pokud se to líbí vám.

Skvělým tipem může být ozdobná skleněná váza s černým víčkem Noir nebo zajímavé bílé keramické dózy se zvířátky místo úchytek. Ideální pro cottage styl, co říkáte? Takové nádoby můžete hrdě vystavit na kuchyňské lince nebo v coffee koutku a skladovat v nich třeba kávu nebo cukr.

 

Keramická skladovací dóza s prasátkem na víčku Campagne – Ø 11*19 cm

Neobvykle krásné

Dózy nemusí být pouze malé a schované někde ve skříni.  Oživte svůj domov neobvykle velkou dózou o velikosti 49 cm. Její krásný modrý vzor v kombinaci s bílou krásně prosvětli váš interiér. Neobvyklý tvar víčka vás a vaši návštěvu jistě také zaujme. A co v ní budete skladovat, to už je opravdu jen na vás.