Doplňky pro psy a kočky, které budou dokonale ladit s vaším domovem

To, že si my lidé rádi dopřejeme krásné a praktické kousky do domácnosti, je jasné. Vše ladíme do určitého stylu a kupujeme to, co se nám líbí. Proč tedy nesladit i doplňky pro psy a kočky s designem vaší domácnosti? Bonusem je, že váš miláček bude nadšený.

Vybrané stolování

Že váš pejsek potřebuje na jídlo a pití misku je určitě zřejmé. Zkuste mu ale nabídnout novou variantu v podobě misek v hnědém antik stojanu. Má rovnou dvě výhody. Bude vám doma dělat parádu a navíc se váš psí kamarád už nebude muset u jídla a pití hrbit, ale vše bude mít ve správné výšce.

Jak moc vašeho pejska nebo kočičku milujete jim můžete dokázat, když jim pořídíte antik misky se srdcem Hart Flowy. Krásný hnědý antik stojan se srdcem zdobeným květy k vám domů stoprocentně zapadne. Kovové misky se navíc dobře udržují.

 

O tom, že miska pro zvířata opravdu nemusí vypadat nudně, vás přesvědčí ta od značky Clayre & Eef v ozdobném kovovém stojanu s dekorem psa.  Samozřejmostí je krásná patina, takže miska bude vypadat také jako krásná dekorace.

 

Pokud chcete, aby vaši pejsci měli téměř královské pohoštění, dopřejte jim sadu misek ve zlatém kovovém stojanu. Samozřejmostí jsou opět misky, které se dají snadno vyndat a tím pádem i udržovat.

Že i misky mohou být vtipný doplněk domácnosti dokazuje kovový stojan na 2 misky ve tvaru jezevčíka. Stoprocentně se ale bude líbit jakémukoliv plemenu.

Spánek jako na obláčku

Nejenom my, ale i mazlíčci potřebují pořádný spánek a ten jim zajistí pohodlný pelíšek. Třeba krásný manšestrový pelíšek Oscar bude to pravé pro vašeho pejska. Nabízí se ve třech velikostech, takže je vhodný pro jakákoliv plemena.

 

Chlupatý pelíšek Rondi v barvě taupe bude skvělým místem pro odpočinek vaší kočičky. Bude se v něm cítit v bezpečí a může se pohodlně stočit do klubíčka.

 

I zvířátka mohou mít svou postýlku, a to rovnou v černé a zlaté barvě. Jedná se o kovovou konstrukci Felix, na kterou se dá umístit jakýkoliv pelíšek nebo deka. Díky své velikosti se na ní vejde i střední pejsek.

 

Zajímavou postel pro pejska najdete na LaHome i v bílé barvě s patinou. Jestliže máte ložnici nebo obývák v podobném stylu, určitě ji také oceníte jako krásný doplněk.

Doplňky pro psy a kočky mohou být skvělým řešením, pokud chcete, aby byl váš domov krásně sladěný a nic ho nenarušovalo. Největší radost z nového pelíšku nebo misky bude mít ale jistě vaše kočička nebo pejsek.