Doma jako na venkově s kolekcí Chick Bei. Nezbytné doplňky pro venkovský styl.

Zavřete oči a představte si nádherný venkovský dům s velkými okny a nádhernou verandou. Při vstupu do domu vás uchvátí neobyčejná a uvolněná atmosféra a vy se v něm budete ihned cítit jako doma.

Nemusí to ale být pouze představa. Takovýto nával emocí může způsobit i vaše vlastní bydlení. A nezáleží na tom, jestli jde o dům na vesnici nebo byt ve městě.

Venkovský styl je velice oblíbený a existuje několik typů. Každý z nich je ale útulný, pohodlný a ležérní. Podpořte očekávanou atmosféru venkova u vás doma krásnými výrobky z kolekce Chick  Bei od Clayre & Eef.

 

Hrnečky na dobrou kávu

Hrnečky doma určitě máte. Ale máte takové, které vám navodí venkovskou atmosféru? Za takové hrnky se nemusíte stydět a ještě je můžete vystavit všem na odiv. Kolekce Chick-Bei totiž nabízí úžasné stojany a věšáky, které jsou opravdu stylové.

6x šálek s podšálkem na stojanu Chick - Ø 17*33 cm

 

Na kuchyňské lince vám udělají opravdovou parádu a navíc je budete mít neustále po ruce. Každý stojan nebo věšák má na sobě motiv zvířete. Může to být slepice, kohout nebo kráva, což správnou náladu ještě umocní.

 

Úložný prostor

Znáte také ten věčný boj o úložný prostor? Hromadí se vám doma pošta a různé malé věci, které nemáte kam uložit? Nemusíte nutně sahat po sektorových kouscích, které venkovský styl zrovna nepodtrhnou.  Naopak originální a multifunkční poličky a skříňky vám pomůžou s úložným prostorem a zároveň budou vypadat jakoby u vás byly už po mnoho generací. Lehká patina a rustikálnost se s venkovským stylem krásně snoubí. 

Třeba nástěnná polička s háčky a šuplíčky se bude vyjímat jak v kuchyni, kde ji využijete na koření, tak v předsíni.

Dózy i cukřenky

Tato kolekce také nabízí krásně dózy a nádoby na dochucovadla a potraviny. Vše k sobě krásně ladí a vše se doplňuje.  Keramika ve spojení se dřevem totiž celý efekt ještě umocní.

O blížících se Vánocích jistě oceníte také dřevěný etažér, na kterém budete vaše cukroví hltat i očima. A až si při snídani budete sladit kávu z krásné cukřenky nebo jíst vajíčka z krásných kalíšků, budete se cítit, jako na pravém venkově.

Slánka, pepřenka a dóza na ocet a olej Chick Bei - 15*15*21 cm