Dekorace zvířat pro výjimečný interiér

Máme rádi zvířata, protože jsou chlupatá…Pamatujete si na tu písničku? Zvířecí mazlíčci jsou součástí našich domácností. Co takhle pořídit si dekoraci s motivem zvířátka?

 

Pejsek a kočička

Asi nejoblíbenějšími mazlíčky jsou psi a kočky a i jejich motivy si můžete pořídit ve formě krásných dekorací.

Tři jsou vždy lepší než jeden a u dekorací se to obzvlášť doporučuje. Takže šedá dekorace 3 kočky bude to pravé. Materiál je cement a každá kočička znázorňuje něco jiného. Nevidím, neslyším, nemluvím. Krásná a vtipná dekorace, kterou můžete umístit na vhodné místo, kam se tento motiv bude hodit.

 

Jestli jsou na vás tři kočičky prostě moc, zalíbí se vám ležící béžová kočka v antik stylu. Její krásná krémová barva vám určitě sedne. Kontrastem jí může být zelená květina, která bude umístěna v její blízkosti. Béžová a zelená totiž bezvadně ladí. Zkuste to!

 

 

Přátele a rodina jsou důležití. Krásným symbolem lásky také může být i sousoší dvou koček v šedo-béžové barvě. Svou roztomilostí a něhou vás budou provázet každým dnem.

 

Abychom neopomněli již zmíněné pejsky, i zde si jejich milovníci přijdou na své. Buldočci jsou hodně populární a tak ho můžete mít i jako krásnou sošku. Bonusem pak je úložný prostor, který tento tvoreček skrývá. Do něj si můžete uložit svoje poklady, šperky nebo upomínkové předměty.

 

Krásná dekorace v designu teriéra bude úžasně vypadat v rustikálním nebo moderním venkovském interiéru. A to díky barvě, kterou je opatřen. Jeho bílá není čistě bílá a tak se bude perfektně hodit k patinovanému nábytku a dalším prvkům v domácnosti.

 

Kdo má rád netradiční pojetí, zalíbí se mu zlatá dekorace, která skvěle zapadne do moderních a glamour interiérů.Zlatá antik dekorace Pes - 20*9*24 cm

Dobře se bude hodit k dalším dekoracím a doplňkům ve zlaté barvě.

Tip: vyměňte u nábytku úchytky za zlaté a hned se celý interiér s touto dekorací propojí.

 

Jako na venkově

Je libo trochu venkova? Vybírejte si králíčky, prasátka a ovečky. Nádherně roztomilé prasátko vykukující z klobouku vás bude nabádat k pomazlení.

A nejen prasátko. Ve stejném duchu si můžete pořídit třeba ovečku nebo ježka.

Trocha exotiky

Jestli jste spíš pro exotiku než pro domácí zvířata, co takhle dekorace v podobě exotických zvířat, jaká můžete vídat maximálně v zoo?

Sloni, zebry nebo lvi – i ti mohou zazářit u vás doma. A když říkám zazářit, myslím to doslova. Zlatá barva je to pravé nejen pro luxusní interiéry, ale i pro moderní a originální domácnosti.

 

Zlatá sloní hlava na černém podstavci je výrazná a přesto svým způsobem okouzlující. Kombinace černé a zlaté je totiž hodně působivá a zároveň velice moderní.

 

Jestliže máte naopak rádi černobílou kombinaci, je tu pro vás dekorace zebry, a to hned v několika velikostech. Postavit si ji můžete na komodu nebo na zem, jako unikátní dekoraci.

 

 

Určitě neplatí to, že zvířata patří jen do dětských pokojů. Svou elegantností a roztomilým vzhledem vám domů přinesou originální atmosféru.