Krásní jezevčíci z kolekce Dachshund Love vás potěší a rozveselí

Jezevčíci stále patří mezi oblíbená psí plemena. Jejich páníčci si rádi pořizují nejrůznější dekorace a potřeby právě s motivem tohoto psího plemene. Jestli jste i vy jejich milovníky, pak se vám bude líbit kolekce Dachshund Love od Clayre & Eef.

Dachshund neboli „jezevčí pes“ je totiž motivem této kolekce, která v sobě ukrývá opravdu mnoho rozmanitých věcí.

Přípitek s jezevčíkem

Tato zajímavá kolekce nabízí také nádobí. Najdete v ní nejrůznější hrnečky, sklenice, talíře a misky, a dokonce i skleněnou karafu. Nemusíte se ale bát, že by hrneček či talíř působil kýčovitě. Celá kolekce je krásně navržená, a tak „psí detaily“ nikoho neurazí a celek působí velice kompaktně.

Jezevčíci

 

Vybrané stolování

S touto kolekcí si vychutnáte celý oběd či večeři. V nabídce jsou totiž také ubrusy a běhouny.  Výhodou je, že máte možnost zvolit si z několika rozměrů běhounů a ubrusů, a tudíž jistě najdete ten pravý pro váš stůl.

Samozřejmostí jsou papírové ubrousky se stejným motivem, aby stolování bylo dokonalé.

 

Papírové ubrousky s jezevčíky Dachshund Love - 33*33 cm (20ks)

 

 

 

Textil, který pohladí

Pokud byste rádi ještě další výrobky s motivem jezevčíka, pak budete nadšení z úžasného povlaku na polštářek o klasickém rozměru 40 x 40. Ten může ozdobit vaši sedačku nebo kuchyňskou lavici. Je ze 100% bavlny a díky tomu se snadno udržuje. Povlak je navíc oboustranný, takže zatímco na jedné straně najdete velkého jezevčíka, na straně druhé je psíků hned několik.

 

Jezevčíci

 

 

Aby byla nabídka kompletní, můžete si také vybavit zbytek kuchyně nejrůznějšími chňapkami a zástěrami nebo košíčkem na pečivo.Jezevčíci

Čerstvý chléb či rohlíky se pak na vašem stole a v kuchyni budou vyjímat ještě více.

Košíček se snadno rozkládá a je také z bavlny, takže se nemusíte bát, že zůstane zašpiněný.

I utěrky mohou být krásné

Opravdu krásná a netradiční je také kulatá utěrka s očkem pro zavěšení uprostřed. Doplňte ji utěrkou s jiným vzorem a uvidíte, že i utěrky mohou kuchyni proměnit v neobyčejné místo.