Útulný domov s kolekcí Cosy Lodge

Krásná podzimní příroda nás vábí ven. Když je ale venku sychravo, zůstáváme raději doma v teple. A není nic hezčího než si doma vytvořit útulnou atmosféru se špetkou vánočního nádechu.

Dobrým pomocníkem je kolekce Cosy Lodge, která nese znak jelena.  Ten se vyloženě hodí pro nadcházející pochmurné dny.  Parťáka vám tato kolekce může dělat i na Vánoce, protože v sobě nese odstíny červené, která k tomuto období neodmyslitelně patří. Najdete zde opravdu téměř vše na dekorování kuchyně.

 

Zahřejte se

Přijdete domů ze zimní procházky promrzlí až na kost. Usadíte se pohodlně do křesla. Že byste si dali horký čaj? Není problém. Vychutnáte si ho v porcelánovém šálku s podšálkem nebo hrnečku Cosy Lodge. Jestli se chcete zahřát ještě více, dopřejte si horkou polévku v misce ze stejné kolekce a ihned se budete cítit skvěle.

Důležité textilie

Domov bez textilií jako by nebyl. Bez nich je prostor prázdný a plochý. Textilie mu dodávají útulnost. Obzvlášť v období svátků prostíráme naše stoly a využíváme k tomu krásné ubrusy a běhouny.

V kolekci Cosy Lodge najdete ubrusy a běhouny kostkované, doplněné opět o dekor jelena.  Díky nim docílíte krásné, skoro až venkovské atmosféry.

Navíc si můžete vybrat i z různých velikostí, takže najdete ten pravý kousek pro váš stůl.

 

K tomu, aby byla atmosféra úplná, vám dopomůžou i sedáky s volánky na židle. Nejen, že skvěle vypadají, ale tvrdé dřevěné židle s nimi rázem budou úžasně pohodlné. Zavažte je k židli a na konci udělejte mašle a efekt bude dokonalý.

 

Aby se dobře vařilo

V této kolekci najdete i další textilie, jako jsou chňapky nebo zástěry, ale i nezbytné kuchyňské ručníky. Díky nim bude vaření veselejší a navíc se už nemusíte za své staré chňapky a utěrky stydět, ale můžete je hrdě vystavit. 

 

Na jídlo i na pití

Že jsme už o horkém čaji a polévce z krásné misky mluvili? Není nic lepšího, než si na stejném nádobí naservírovat i druhý chod nebo dezert. K tomu všemu si můžete dát sklenici vína a večer, třeba i ten Štědrý, bude dokonalý.