Cestování v čase – u vás doma na stěně!

Jakmile je pověsíte na stěnu, budete mít pocit, že jste se přenesli v čase nazpět. Kovové nástěnné hodiny jsou výjimečným kouskem, který omezí vaše pozdní příchody, ale hlavně vám bude dělat radost a zkrášlovat domov.

Nástěnné kovové hodiny

Nástěnné kovové hodiny

Které hodiny letí? Ty, na kterých je znát zub času

Můžeme zatím hledat hlubší symboliku, nebo to dát k dobru jejich výjimečnému designu. Vintage hodiny se sice zasekly designem v dobách minulých, v současnosti ale patří k těm nejstylovějším. Uměle vytvořená patina, otlučení, nebo oprýskaný lak. Vzbuzují pocit, jako by už sloužily minimálně pár desítek let. Jejich provedení je ale funkční a moderní. Nestane se vám, že by se zasekly, a museli byste je ručně posouvat, jako ty u babičky na chalupě.

Jaké hodiny můžete zvolit?

Jakmile máte interiér ve vintage stylu, nemusíte se ve výběru nevšedních designových hodin nijak omezovat. Našimi favority jsou vintage nástěnné hodiny Big Ben s úctyhodným průměrem 1 m. Rozhodně ale neplatí, že se vintage hodiny nedají zkombinovat s jinými styly.

Nástěnné kovové hodiny

Nástěnné kovové hodiny

V moderním interiéru vynikne jednoduchý design – jako například kovové hodiny s římskými číslicemi. Velmi půvabné je i bílé provedení těchto hodin, kterým to bude slušet na výrazně vymalovaných stěnách.
V bytě zařízeném v severském stylu budou dokonalé hodiny s minimalistickým designem Metsi, které si ovšem žádají dostatek prostoru na stěně, neb mají v průměru 1,25 m.

Kovové nástěnné hodiny jsou zamilování hodné:

  • Jsou nádherným designovým doplňkem.
  • Svým provedením u vás doma “zastaví čas”, i tak jsou ale přesné a funkční.
  • Hodí se do vintage, moderních i seversky zařízených interiérů.
  • Můžou být nenápadné nebo s průměrem 1,25 m, s arabskými číslicemi či římskými – vyberte si svůj design ZDE.

Tip od LaHome.cz: Milujete vintage doplňky? A už jste měli čest obdivovat lampy Tiffany, které jsou doslova uměleckým dílem? Klikněte ZDE a nechte se okouzlit.

Nástěnné kovové hodiny

Nástěnné kovové hodiny