Oblečte svůj stůl díky krásnému ubrusu

Máte doma jídelní stůl? Oblečte ho! Krásné běhouny a ubrusy mu budou zaručeně slušet. Vůbec nezáleží, jestli je váš stůl pěkný a nový nebo už  není v nejlepší kondici a chcete ho zakrýt.

 

Běhoun nebo ubrus?

A jaký je rozdíl mezi běhounem a ubrusem? Ubrus vám zakryje celý stůl a volně splývá z okraje stolu dolů. Hodí se jak na běžné stolování, tak slavnostní obědy a večeře. Běhoun je užší ubrus, který většinou prostíráme doprostřed stolu. Může být delší než samotný stůl nebo může být stejně dlouhý. Pokud máme běhoun příliš krátký, můžeme použít dva běhouny, které prostřeme na šířku stolu vedle sebe s trochou volného prostoru uprostřed.

 

 

Modrá je dobrá

Na LaHome jsou k dispozici krásné běhouny a ubrusy různých barev. Běhoun může mít rovné zakončení nebo do špičky. To je vhodné zejména, pokud je boční strana stolu pohledová a spatříte ji například při vstupu do místnosti. Moderní, venkovské, jednobarevné. Na výběr je opravdu mnoho variant. 

 

 

 

Modrá barva dodá vašemu domovu venkovský, až francouzský nádech. Hodí se k bílé barvě a interiér vám zaručeně „rozsvítí“. Vyberte si třeba krásný běhoun s názvem Winter Wishes neboli zimní přání. Na nadcházející období je ideální, co myslíte?

 

 

 

 

Vánoce přicházejí

 

I zarputilý odpůrce ubrusů a běhounů je využije na Vánoce. Prostřete s nimi váš slavnostní stůl, použijte je jako součást vánoční výzdoby. Běhoun na stůl s cesmínou a jelenem v zelené a červené barvě je přesně to pravé. A pokud by na vás byl obrázek jelena příliš, můžete zvolit podobný běhoun pouze s cesmínou.

 

 

 

 

Líbí se vám norský styl Vánoc? Využijte krásný běhoun s názvem Nordic Christmas. Jeho červená barva vám doma vykouzlí tu pravou atmosféru Vánoc.

 

 

 

 

 

Ubrusy vám pomohou

 

Jak již bylo zmíněno, ubrusem můžete zakrýt třeba odřený stůl a najednou bude vypadat jako nový. Nádherný ubrus s názvem Country Essentials již svým názvem napovídá, že se hodí do venkovských interiérů.

 

 

I když se blíží zima, váš stůl může rozkvést jako by bylo jaro. A to pomocí krásného barevného ubrusu s názvem Jungle Botanics. Dominantní barvou je zde zelená doplněná  růžovými květy. Tento ubrus vám zaručeně rozzáří vaše bydlení.

 

 

 

Nezapomeňte, že doprostřed každého stolu patří krásná květina, která dodá každému ubrusu a běhounu tu správnou atmosféru.