Proměňte interiér s jedinečnými 3D kovovými obrazy

Obrazy jsou důležitou součástí našich interiérů. Zdobí naše stěny, vyplňují prázdný prostor a přináší nám radost. A pro krásné originální 3D kovové obrazy to platí dvojnásob.

 Obrazy s 3D efektem

Na LaHome můžete pořídit obrazy, které jsou opravdu jedinečné. Díky 3D efektu, který nabízí, budete mít pocit, jakoby jste byli součástí obrazu. Tyhle originální obrazy jsou navíc z recyklované oceli. Všechny obrazy mají na zadní straně také montážní držák, takže je bez obav můžete zavěsit na stěnu. Parádu ale budou dělat i jen tak opřené, například na komodě.

 

Obrazy jsou v tmavších přírodních tónech a celkové vzezření je lehce industriální. Umístit se dají téměř kamkoliv vás napadne. Například obraz s lahvemi vína můžete umístit do jídelny nebo kuchyně, ale i obýváku.

 

Hudební nadšenci jistě ocení obraz s rukama hrajícíma na kytaru, jehož béžové a hnědé tóny s trochou zeleného a žlutého akcentu zapadnou opravdu do každé domácnosti.

3D hnědo-modrý kovový obraz s motorkou Iron Motor - 80*6*120 cm

Pokud máte v rodině motorkáře, tak se vsaďte, že bude nadšený z obrazu motorky Iron Motor v modré a hnědé barvě. Jeho kovové 3D detaily vás přenesou na chvilku na silnici nebo garáže. Obraz je ideální pro industriální interiéry, ale slušet mu to bude všude.

 

 

 

 

 

 

 

Na venkov vás pro změnu přenese obraz krávy Iron cow, který svou surovostí vytvoří kontrast v jakémkoliv interiéru. Vyjímat se bude ve venkovských interiérech, ale představte si jeho použití v moderním interiéru. Jeho pestrost a kontrast moderní interiér zaručeně podpoří.

 

Další skvělou variantou kovového obrazu je 3D modrý kovový obraz s ikonickým obytným vozem Blue Iron Camper.

Formát je čtvercový o velikosti 80 x 80 cm, takže je to opravdu velký obraz, který na sebe bude poutat pozornost.

3D hnědý kovový obraz Golden Gate San Francisco vás přenese na tento známý most. Jeho detaily vás zaručeně dostanou a návštěvy se budou ptát odkud ho máte. Šířka je 120 cm, takže ho uvítáte například nad sedačkou, kam skvěle zapadne.

Obraz jelena je krásný sám o sobě. Opět vám ale nabídne i něco navíc. A to krásné propracované 3D detaily a neobyčejné ladění barev.

 

Buďte originální a pořiďte si unikátní obrazy s 3D efekty, které vás budou provázet vašim domovem.