Přívěsky a klíčenky, které vám budou přinášet radost.

Když  jsem byla malá, nosili jsme klíče na krku na provázku. Navíc, čím více přívěsků jsme u klíčů měli, tím lépe. Dodneška mám na klíčích přívěsek, protože mi tak přijdou hezčí a lépe je najdu v kabelce. Na LaHome je nepřeberné množství nádherných přívěsků, ze kterých můžete vybírat.

Zvířátka s kamínky

Přívěsky s kamínky jsou krásné a elegantní. Nemusíte se tedy bát, že byste s nimi působili až příliš dětinsky. Na výběr jsou ve tvaru zvířátek, jako třeba jezevčík, motýlek nebo sova. A komu na klíčích vadí, může je použít třeba na kabelku.

 

Například právě zmíněného jezevčíka můžete mít ve dvou barvách kamínků. Stříbrných a zlatých.

 

Přívěsek na klíče/ kabelku zlatý jezevčík s kamínky - 6*4/ 8cm

Přívěsek na klíče/ kabelku zlatý jezevčík s bílými kamínky - 6*4/ 8cm

 

 

 

Krásné jsou i další přívěsky ve tvaru zvířátek.  Krásný slon s barevnými kamínky, který jako by zrovna dorazil z Indie, pestrobarevný motýl, z něhož budete mít pocit, že každou chvíli odletí nebo úžasná lama, kterou můžete mít v barevné nebo stříbrné variantě .

 

 

Originální kousky z kůže

Přívěsky nemusí být jen třpytivé, ale i originální a z jiného materiálu, jako je kůže.  Zajímavým doplňkem je ten ve tvaru jelena v hnědé kůži. Pořídit ho můžete ještě i v bílém nebo black and white provedení.

 

Z kůže také najdete přívěsky ve tvaru domečků, srdíček nebo hvězdiček. Výběr je opravdu pestrý. Přívěsky jsou tak originální a univerzální, že je můžete také darovat. Výběr krásného dárku pro kamarádku nebo kamaráda může být pak o mnoho jednodušší.

 

Písmenka, která potěší

Přívěsek ve tvaru písmene je velice populární. Můžete tak u sebe stále mít počáteční písmeno svého dítka nebo partnera a vždy si na ně vzpomenout.

Stříbrno černá klíčenka A

Stříbrno černá klíčenka A

Batůžkové klíčenky

Originální klíčenky ve tvaru batůžku mají dvojí účel. Buď je můžete použít jako přívěsek a nebo do nich schovat klíče, což se bude určitě hodně líbit dětem. Roztomile se tváří klíčenka s králičími oušky ve zlaté, růžové nebo stříbrné barvě. A určitě se zamilujete i do chlupaté klíčenky, která je také na výběr v několika barvách.

 

 

Klíčenky nebo přívěsky určitě nejsou něčím, co už dávno nepotřebujeme nebo nechceme. Při každém vyndání klíčů z tašky nám mohou vykouzlit úsměv na tváři nebo připravit krásnou vzpomínku někomu, komu je darujeme.