Získejte útulný a harmonický interiér s vintage prvky

Vintage styl je stále velice oblíbeným stylem v našich domácnostech. Takové interiéry jsou zařízené většinou v jemných pastelových barvách nebo béžových a bílých tónech.  Můžete také využít květinové vzory, které domovu dodají jemnou a něžnou atmosféru.

Kdo má rád tento styl tak ví, že neodmyslitelnou součástí je stále oblíbenější patina. Ta může být vytvořena uměle nebo už na starším nábytku je.

Nejoblíbenějším materiálem je kov a dřevo, které jsou zároveň skvělé pro již zmíněnou patinu.

Dekoracemi, které se pro vintage interiér hodí jsou nejrůznější zrcadla, hodiny, lampy a svícny nebo rámečky na fotky. A právě ty také najdete na LaHome.

Podívejte se na naši inspiraci předmětů, které si u nás můžete vybrat. Pod obrázkem najdete malé obrázky jednotlivých předmětů. Pokud na ně kliknete, hned zjistíte více.

Vintage styl u vás doma

 

Vintage


Krémový bavlněný koberec s šedými ornamenty - 70*120 cm

 

Krémový vintage kovový etažér s patinou - Ø 52*94 cmKrémový keramický džbán s květy Colmar - 16*14*30cm Opálová antik dřevěná komoda French antiek - 153*51*112cm

Bílá antik dekorační květinová koule Flawie - Ø 10 cm Šedá vintage skříň s odřením a patinou Laura - 95*42*180 cm Modrý vintage odkládací stolek, stolička - 60*21*40 cm

 

 

Pokud v interiéru zkombinujete vintage předměty s moderními prvky, získáte zajímavý domov plný harmonie a útulna. Nebojte se použít i jemné pastelové odstíny, které ve vašem domově vyčarují neodolatelnou atmosféru.