Chic Antique – dekorace a nábytek, které si zamilujete

Krásné dekorace a nábytek, které jakoby vypadly z dávných dob. Které vypadají jako z antiku, ale nejsou z antiku. Jejich krása a originalita vám prostě učaruje. Seznamte se se značkou Chic Antique.

 

 

Lustry jako na zámku

Na LaHome najdete velké množství výrobků od této značky. Od dóz a slánek, přes stolky, až po krásné lustry. Například bílý ručně vyrobený vintage lustr vás zaručeně uchvátí. Jeho patina a zpracování jsou jako stvořené pro provence  nebo shabby chic interiéry.

 

 

Víte, že…lustr by měl být cca 60-65 cm nad jídelním stolem?

Stoly, stolky, stolečky

Pokud zrovna pokukujete po konferenčním stolku, mohl by vás zaujmout krémový stolek Antoinette. Jeho výhodou je, že je na kolečkách, takže ho můžete skvěle přemísťovat, tam kam zrovna potřebujete.

Víte, že… stolek na kolečkách je také vhodný před rozkládací sedačky, které slouží na každodenní spaní?

 

 

 

 

 

 

Květináče a květiny

Pod touto značkou Chic Antique ale také najdete umělé rostliny, které jsou přímo ideální na tmavá místa, jako jsou chodby nebo koupelny a WC. V dnešní době i umělé květiny mohou působit opravdu důvěryhodně a není žádná ostuda, mít je doma.

 

 

Každá rostlina, ať už živá nebo umělá, potřebuje nějaký krásný obal, ve kterém se bude vyjímat. Krásným kontrastem může být cementový květináč v imitaci proutí. Tento dekor je nyní navíc velice moderní a můžete k němu doplnit i další zajímavé kousky, například ratanový box s výpletem.

 

 

 

Zrcadla, oživení prostoru

Víte, že… zrcadla vám zvětší a projasní prostor? Pokud je navíc krásně zdobené, bude vám pohled na něj dělat radost každý den. Vyberte pro něj nějaké speciální místo. Pokud opravdu chcete pomocí něj zvětšit prostor, umístěte ho například proti oknu. Tím že, se bude v zrcadle odrážet příroda venku, docílíte zvětšení prostoru a navíc dostanete kousek přírody i domů.

 

 

Značka Chic Natique nabízí opravdu krásné kousky, kde si jistě vybere každý. Ponořte se tedy do tohoto „antik“ světa a zamilujte se.