Zrcadla, ve kterých to bude slušet jak vám, tak interiéru

Kdo je nejkrásnější, vám říct nedokážou. Co je ale v jejich moci, to je krášlit, opticky rozšiřovat a zvyšovat prostory, a stejně tak vnášet světlo do tmavých prostor. Zrcadla jsou nejen krásnou dekorací, ale i užitečným pomocníkem.

Kam zrcadla rozhodně patří? Do předsíně!

V rychlosti při odchodu zkontrolujete, jak vám to sluší, a navíc pomocí optických triků můžete z předsíně vyčarovat až 2x větší místnost. Stačí, abyste větší zrcadlo umístili tak, že se v něm bude odrážet interiér. Pokud chcete docílit pocitu nekonečné místnosti, zkuste umístit dvě zrcadla na protější stěny. V hale bude krásně vypadat jednoduché zrcadlo Black v černém rámu. Velmi efektně vypadá i mozaika složená z různých malých zrcadel.

ZRCADLA

ZRCADLA

Zavěste nebo pověste zrcadlo všude tam, kde potřebujete světlo

V okamžiku vnese i do tmavých místností přirozené denní světlo, nebo ji prosvítí pomocí světla lampičky či svíčky. Ať už vybíráte zrcadlo do obývacího pokoje, jídelny, nebo pokoje pro hosty, berte ho jako designový prvek a nedržte se jen u minimalismu. Nástěnné vintage zrcadlo v rámu s patinou na sebe strhne pozornost okamžitě. V moderním interiéru zase zazáří obdélníkové zrcadlo v bílém rámu se zlatým ubroučkem.

V koupelnách nemusí viset jen stroze praktická zrcadla

Ač v koupelně převládá moderní styl a skříňková zrcadla, nebojte se experimentovat. Co třeba oválné kovové zrcadlo zavěšené na provazu, nebo antik zrcadlo s růžemi?

Jak dále v interiéru využít zrcadlo?