Velikonoční dekorace, se kterými se na svátky jara budete těšit ještě více!

Ve vzduchu je cítit jaro, kolem vás to začíná rozkvétat…Kdo by nemiloval Velikonoce. Po přečtení tohoto článku se na ně budete těšit zas o něco více. Vybrali jsme ty nejkrásnější velikonoční dekorace od holandských značek, u kterých se nebudete moct dočkat, až si je doma vystavíte.

Velikonoční dekorace

Velikonoční dekorace

Rozkošné sošky králíků a zajíců

Dokážou vykouzlit úsměv na tváři dětem i dospělým. Se svou velikostí až 60 cm jsou barevné sošky králíků a zajíců nepřehlédnutelné jak doma, tak i na zahradě. Třeba Králík s vozíkem a skořápkou, do které můžete zasadit osení nebo bylinky. Krásné duo pak tvoří soška králíka se srdcem doplněná o sošku králičí slečny s růží. Na LaHome ovšem najdete i menší dekorace králíků v podobných designech, které se dají vystavit na stůl, komodu či poličku.
Tip LaHome: Králíků a zajíců není o Velikonocích nikdy dost. Klikněte ZDE a vyberte si téměř ze stovky dekorací.

Velikonoční dekorace

Velikonoční dekorace

Velikonoční dekorace k zavěšení

Ozdobte s nimi větvičky, háčky nebo je zavěste do oken. Rázem si doma vykouzlíte velikonoční atmosféru. Závěsná keramická vajíčka jsou klasikou a na LaHome je máme s několika krásnými motivy – jako třeba s květinou a motýlkem, pírkem nebo housátky. Nevšední dekorací pak budou skleněná závěsná vajíčka nebo roztomilý závěsný králíček v šálku.

Vkusné dekorace, které též využijete pro servírování velikonočních delikates

Holandská rodinná značka Clayre & Eef přišla s porcelánovými nádobím, které využijete pro servírování velikonočních delikates a zároveň splňuje dekorační funkci. Například tác s králíkem nebo porcelánové servírovací mističky se zajícem. O Velikonocích nesmí na stole chybět ani kalíšek na vajíčka, třeba ten porcelánový ve tvaru slepičky.

Tip LaHome: S porcelánovým nádobím bude dokonale ladiit minimalistická bílo-zlatá řada od stejné značky – třeba porcelánová skořápka se zlatým králíkem.

Velikonoční dekorace

Velikonoční dekorace

Velikonoční textil

I jídelnu nebo kuchyň můžete převléct do svátečního. Krásná kolekce Easter and Spring kombinuje kvalitní bavlnu s motivem zajíců, slepiček a květin. Na LaHome máme jak ubrusy, tak i textilní prostírání, podsedáky nebo povlaky na polštář. Velikonocům bude slušet taktéž kolekce Country Side Chicken, Lucky Chicken nebo Country Side Animal. Všechny tři spojuje venkovský nádech a motiv slepiček a kohoutů. Dáváte přednost květinovému potisku? Pak si zamilujete řadu A sunny day.

Krásné Velikonoce z LaHome!