Stolní hodiny, na které byste se mohli dívat dlouhé hodiny

Ač hodiny na zdi jsou klasikou, najde se hned několik důvodů, proč si pořídit i stolní hodiny. Nemusíte kvůli nim nic vrtat, jsou malé, lehké a dají se tak přemisťovat, jak je libo. Interiér vám tak s nimi nikdy nezevšední.

Designové stolní hodiny i v oblíbeném retro stylu

Unikátní nábytek a dekorace v rozličných stylech jsou naší vášní. A předáváme ji dál. Nejde nám jen o dechberoucí design. Chceme, aby vám vybraný kousek dělal radost dlouho, a proto si s výběrem značek dáváme extra záležet. Naši oblíbenou rodinnou firmu Clayre & Eef nejspíše už znáte. Nádherné stolní hodiny ale máme i od holandské značky Colmore by Diga.

Stolní hodiny

Stolní hodiny

Praktické i krásné zároveň
Nepřijdete díky nim pozdě, zkrášlí komodu či stůl, a podtrhnou styl vašeho domova. Stolní hodiny s ornamentem potěší dobrou cenou i provedením, které sedne do moderních i retro interiérů. Na komodě zazáří i skleněné hodiny s růžemi nebo originální hodiny Let it bee.
Pokud chcete kousek, který na sebe okamžitě strhne pozornost, pak vsaďte na stolní hodiny retro. Hodiny ve tvaru koule visí na háčku a nechybí jim patina a odření. Dají se obdivovat i dlouhé hodiny. Nesmíme zapomenout ani na klasiku v podobě hodin s kyvadlem.

Tip LaHome: Hodně stolních hodin pro vás držíme skladem, takže na svou radost nemusíte dlouze čekat.

Stolní hodiny

Stolní hodiny

Mechanické budíky stále žijí!

I přes záplavu moderních technologií nemizí z nočních stolků. Klasické budíky vás totiž dokážou vyhnat z postele téměř se 100% jistotou. Kromě toho vypadají v místnosti daleko lépe než položený telefon. Skvělým příkladem je retro budík Copper. Jeho design nedrží krok se současností, ale funkce ano. Netiká, neruší, spolehlivě budí a nabízí i podsvícení. Pokud hledáte budík v jednoduchém designu, který sedne minimalistickému interiéru, zamilujete si retro budík Jost. A rozkošný vintage budík Flower zas potěší i jako dárek.

06Stolní hodiny

Proč by stolní hodiny neměly ujít vaší pozornosti?

  • Nemusíte je vrtat.
  • Jsou lehké, dají se přemisťovat, a ocení je tak všichni, kteří si neustále hrají a mění svůj interiér.
  • Hodí se i pro malé byty.
  • Nejsou jen praktické, dekorují stoly a komody. Na LaHome jsme pro vás vybrali hlavně okouzlující retro a vintage designy.

Chcete se pojistit, že opravdu nepřijdete nikam pozdě? Pak si ke stolním pořiďte i hodiny nástěnné. Spoustu krásných kousků v zajímavých designech objevíte ZDE.