Splní váš sen o krbu i v paneláku – krásné krbové římsy!

Romantiku u krbu si můžete užít i v paneláku. Stačí vám k tomu krbová římsa doplněná o elektrický krb nebo jen plápolající svíčky. Tomuhle na LaHome říkáme splněný sen všech, kterým jejich domov nedovolí poslouchat praskající dřevo v pravém krbu.

Krbová římsa – úžasný designový prvek

Nejenom, že s ní vyřešíte vaši touhu po krbu, krbová římsa je sama o sobě nádhernou dekorací. Zaslouží si kolem sebe trochu prostoru, aby vynikla. Zároveň s ní můžete vyřešit zútulnění chodby nebo vstupních prostor, které mnohdy kvůli nedostatku místa zůstávají holé a nezabydlené.
Dekorační krbové římsy nemají jen výjimečný design. Aby vám přinášely radost co nejdéle, investovali jsme do kvality a vsadili na osvědčené holandské značky Clayre & Eef a J-Line.

Tip LaHome: Nahradí i nudnou polici
Dekorační krbová římsa je skvělou volbu pro útulný domov i v okamžiku, kdy vaše srdce neprahne po krbu. Zcela zastíní obyčejné police. Kolem římsy stačí umístit pár svíček a na ní vytvořit zátiší s vašimi oblíbenými fotografiemi, květinami a dalšími dekoracemi.

Krbová římsa

Krbová římsa

Jaká krbová římsa bude zkrášlovat váš domov?

Bílá římsa Eleonor v dřevěném provedení s patinou a odřením zazáří ve sladění s dalšími vintage doplňky. Nicméně bude i zajímavým kontrastem v minimalistickém moderním interiéru.
Dáváte přednost tradičnímu dřevu? Krbová římsa s patinou Jacqueline je impozantní a bude slušet venkovskému, skandinávskému i romantickému stylu.
Pokud chcete navodit dokonalý dojem krbu a krbovou římsu vyložit poleny, budete potřebovat větší hloubku. Krbová římsa z masivního dřeva Chimmey s hloubkou 40 cm bude pro tento účel ideální volbou.

Falešná krbová římsa – proč by vám doma neměla chybět?

  • Vyřeší vaše touhy po krbu, i když vám to dispozice vašeho domova nedovolují – stačí ji doplnit elektrickým krbem, nebo velkými svíčkami.
  • Nahradí obyčejné police – dají se na ni vystavit vázy s květinami, fotografie a jiné oblíbené dekorace.
  • Je sama o sobě krásnou dekorací.
  • Je skvělým řešením pro zútulnění chodeb a vstupních prostor.
  • Sluší jí to v moderním, venkovském i vintage stylu.
Krbová římsa

Krbová římsa