Speciální hračky pro ty, kteří už z hraní dávno vyrostli – retro modely aut

Jestli něco dokáže změnit přísloví “Kdo si hraje, nezlobí”, pak to jsou rozhodně retro modely aut, veteránů a motocyklů. V jejich případě totiž platí, že jakmile si s nimi hrát budete, někdo se zaručeně zlobit bude.

Vypadají jako hračky, ale nejsou!

Kovové modely aut matou na první pohled i na první vyzkoušení. Jejich kolečka se otáčejí a dá se s nimi jezdit. Kvalitní kovové provedení a detailní zpracování se ale promítá na ceně, proto se s nimi musí zacházet se speciální péčí.
Na Lahome.cz najdete modely autíček, které si můžete zařadit do své sběratelské sbírky, tak i auta o délce 30 cm a více, vhodná jako epesní dekorace.

Kovové retro modely

Kovové retro modely

Po jakém retro modelu auta sáhnout?

  • Hledáte kousek do vaší sbírky? Kovový model auta Kachna s rozměry 11x5x5 cm mezi ostatními poklady nezapadne.
  • Rádi byste retro model auta použili jako dekoraci? Robustní model Fiatu 500 v interiéru zazáří, i kdyby byl jediným retro kouskem, který doma budete mít. Nádherným kouskem je i model “Brouka” Julezee , kterému to bude slušet především ve společnosti bílých a modrých dekorací.
  • Pátráte po originálním dárku? Kovový model modrého auta má v sobě ukrytý fotorámeček i pokladničku.

 

S retro modely myslíme i na milovníky motorek a letadel

Svou sbírku nemusíte omezovat jen na automobilové vozy. Naprosto triumfálně bude na komodě nebo poličce vypadat 60cm kovový model letadla. V retro i moderním interiéru bude krásně vypadat kovový model majáku, který navíc poslouží jako kasička.

Kvalita a design z Holandska
Při vybírání retro modelů aut na LaHome.cz jsme chtěli, aby vám domov zkrášlovaly kousky, které jen tak někdo nemá. Proto padla volba na Clayre & Eef – holandskou rodinnou značkou, která domovy zkrášluje už od roku 1994. Výroba dodnes vychází z většinou ručně kreslených návrhů. Jestli v Clayre & Eef něco umí, tak to, abyste s každým jejich kouskem zažili lásku na první pohled.