Skleničky, ze kterých budete pít s radostí

Léto je v plném proudu, horké počasí na sebe nenechalo dlouho čekat, a tak si všichni rádi dáme osvěžující drink. Letní osvěžení vás potěší ještě víc, pokud si ho dopřejete v krásných sklenicích. Skleničky mají totiž taky velký vliv na to, jak moc nám nápoj uvnitř bude chutnat.

 

Když víno, tak jen v krásné sklenici

 

Víno taky neodmyslitelně patří k létu a pokud ho po večerech rádi popíjíte na zahradě pod pergolou nebo si ho dopřejete k dobrému grilovanému masu,  jistě rádi využijete sklenku s moderním nápisem VIN. Sklenka je jednoduchá, ale přesto vás skutečně osloví a zaujme.

 

 

Jestli byste rádi popíjeli vínko v originální a neotřelé sklenici, pak pro vás bude to pravé ořechové vroubkovaná sklenice Ralph v jemné mentolové barvě, která vás zchladí už jenom pohledem na ni.

 

Mezi další zajímavé sklenice na víno se jistě zařadí i ta, která má na spodním okraji  stříbrnou mřížku a působí tak více slavnostnějším dojmem. To ale neznamená, že si do ni nemůžete nalít víno i pokud zrovna nic neslavíte. Na vašem stole jí to bude slušet při každé příležitosti.

 

 

 

Čím originánější, tím lepší a přesně to splňuje duhová sklenice na víno Oil Transparent, která jistě udělá radost nejedné ženě. Sklenička má navíc velice zajímavý tvar a tím se jí dostává ještě větší pozornosti.

 

 

Pokud toužíte rovnou po celé sadě, abyste měli krásné sklenky i pro návštěvy, bude se vám líbit kolekce s šesti barevnými skleničkami. Tak trochu připomínají klasické broušené retro sklenice.  Velká výhoda je, že každá sklenice má jinou barvu, takže se nemusíte bát, že si s někým váš drink zaměníte.

 

Léto bez koktejlu není léto

Koktejly neodmyslitelně k létu patří. Vždyť co by to bylo za teplé dny bez ledového Mojita nebo Piňa colady. Koktejl sám o sobě musí i dobře vypadat a k tomu mu pomůže pěkná sklenice.

 

 

Na různé koktejly se hodí různé skleničky. Třeba Daiquiri byste klidně mohli servírovat v růžové sklenici Verma.

 

Na nealko

Kdo raději zůstane u nealka, budou se mu hodit krásné skleničky na vodu, džusy nebo limonády.
Určitě vás zaujme sklenice se stromy, která vás  ihned vtáhne do přírody, i když se zrovna nacházíte ve městě.

 

Trochu pestřejší a barevnější je sklenice na vodu s květy.  Příroda nás totiž dokáže okouzlit i na nádobí a vtáhnout nás alespoň na chvilku myšlenkami na rozkvetlou louku.

 

 

Jestliže přece jen toužíte po nějaké sadě skleniček, ale přesto chcete mít každou aspoň trochu jinou, zaujme vás sada 4 kusů skleniček na vodu s bublinkami. Pokud navíc budete pít neperlivou vodu, zmatete bublinkami okolí.

 

Na LaHome najdete opravdu hodně skleniček , které vás určitě potěší. Víte, že skleničky jsou také skvělý dárek? Mamince nebo kamarádce určitě udělají radost a při každém doušku si na vás vzpomene.