Inspirativní a krásný tip na dárek – vázy Sandy

Kdo by rád nedostával květiny? Je to krásný dárek k narozeninám, svátkům, výročím nebo prostě jen tak. A protože ke každé květině patří i váza, zaměřte se také na nové vázy Sandy.

 

 

 

Na LaHome totiž najdete novou řadu  skleněných foukaných váz od značky Clayre & Eef.

Tyto vázy jsou krásné už samy o sobě, takže mnohdy ani květinu nepotřebují nebo použijte sušenou kytici a různé traviny, které podpoří její rustikální vzhled.

 

 

Co kus, to originál

Vázy Sandy jsou opravdu překrásné i díky bublinkám, které v sobě mají. Jsou vyrobeny z luxusního skla a každý kus je tak opravdový originál. Díky svému vzhledu jsou ideální do rustikálních a boho interiérů, ale místo si určitě najdou i v interiérech moderních.

Kolekce nabízí jak transparentní, tak zabarvené vázy. Na výběr tak máte například ze zelených, šedých a hnědých tónů.

Skleněná hnědá kulatá foukaná váza Sandy I - Ø 13*13 cm

Různorodé tvary

Skvěle bude také vypadat, pokud postavíte pár váz k sobě a vytvoříte malou kolekci.  Vázy jsou totiž k dostání v různých tvarech a velikostech a vy  je tak máte možnost krásně kombinovat.

Postavte k sobě kulatou, úzkou a válcovitou vázu a do jedné z nich dejte květinu. Originální aranžmá je rázem na světě.

 

Nezapomeňte ale dodržet pravidlo tří. To znamená, že kombinujete tři různé dekorace. Také je vhodné použít různé výšky.

 

Inspirativní dárky

Vázy můžete také darovat spolu s výše zmíněnou květinou. Je to skvělý tip na dárek, který navíc můžete doplnit úžasným skleněným svícnem na čajovou svíčku ve stejném designu.  Vše tak bude dobře ladit a vy si navíc můžete udělat romantický večer.