Radost, která vám neuvadne po pár dnech – umělé květiny jako živé!

Nemusíte se starat o zalévání, hnojení či rosení, a i tak budete mít rozkvetlý domov po celý rok. Vložte umělé květiny do vázy či květináče a připravte se, že nejčastější otázkou vašich návštěv se stane: „A ty jsou umělé, nebo živé?“.

Umělé květiny k nerozeznání od živých

Věrné provedení a i detaily, které právě u umělých květin oddělují zrno od plev. Na LaHome jsme vybrali květiny, které jsou dokonalou imitací živých rostlin. Prémiová kvalita se samozřejmě musí odrazit na vyšší ceně, ale s ohledem na dlouhé roky, po které vám budou každodenně dělat radost, se to vyplatí.

Umělé květiny

Umělé květiny

Největší výhody umělých květin

Mají na vás minimální nároky, a to jak v péči, tak umístění. Pro svou krásu nepotřebují dostatek světla, ani dostatečnou vlhkost. Oceníte je i v momentech, kdy budete odjíždět na dovolenou, a nebudete muset hledat někoho na pravidelné zalévání. Umělé květiny jsou i skvělým řešením pro alergiky. Usazování prachu se nevyhnete, ale šetrné ometení prachovkou nebo důkladnější osprchování je záležitostí na několik desítek vteřin.

Jednotlivé květiny na kombinace, nebo rovnou celé kytice
Na LaHome najdete umělé květiny v obou variantách. Jednotlivé květiny vám umožní kombinování a jen tak se neokoukají. Umělé hortenzie jsou majestátné, a ve váze tak vynikne i jeden kus. Krásně ovšem vypadá i kombinace více barev.

Interiérům v rustikálním a venkovském stylu bude slušet bavlník nebo 123 cm dlouhá větvička.
Velkou oblibu si získaly i kytice pivoněk a tulipánů, které několikadenní potěchu promění na několikaletou.

Umělé květiny

Umělé květiny

Umělé květiny v květináči

Umělé květiny nejsou stvořeny jen pro vázy. Levandule v květináči je milou dekorací na komodu či poličku. K nerozeznání od pravé je i 90cm vysoká okrasná Monstera. Stejně tak sada kaktusů, která může být bez obav v dosahu dětí.

Na LaHome držíme krok s trendy
Letos se dekorace vezou na tropickém stylu a motiv listů je všude. Vyčarujte si i vy doma svou oázu přírody pomocí okrasných listů. Stačí pár kusů listu Philodendron, Monstera nebo Cana. Krásně vypadá i okrasná tráva.

Umělé květiny

Umělé květiny

Proč nechat doma rozkvést umělé květiny?
  • Mají minimální nároky na péči i umístění.
  • Zkrášlí i místnosti, kde se živým rostlinám nedaří.
  • Jsou vhodnou volbou pro alergiky.
  • Radost vám budou dělat minimálně několik let.

Tip od LaHome: Nezapomeňte květiny doplnit vázami. Na Lahome najdete skvostný výběr – od jednoduchých skleněných, přes dekorační s malbou až po ozdobné ve zlatém designu. Najděte si tu svou ZDE.