Pusťte si domů andílky!

Andělé jsou jednou z nejkrásnějších dekorací, jakou si domů můžete pořídit. Nejsou jen symbolem nevinnosti a dobra, ale také ochránci a strážci. Můžete jimi vyzdobit svoji domácnost v období nejkrásnějších svátků roku, o adventu a Vánocích, nebo je darovat svým blízkým jako dárek, který je opravdu od srdce. LaHome nabízí spoustu různých designů andělů, a tak si toho pravého vyberou romantické duše, milovníci klasiky, minimalismu i přírodních materiálů.

Ručně malovaní andělé

Překrásné sošky andělů vyrábí z polyresinu, velmi odolné pryskyřice, holandská rodinná firma Clayre & Eef. Materiál dovoluje vypracovat sošky do nejmenších detailů. Zruční řemeslníci je pak ručně malují, a tak je každý kousek jedinečný. V nabídce jsou andělé různých velikostí ve stejném designu, kteří se perfektně doplňují. Nejvyšší sošky měří 33 cm a působí skutečně impozantně! Vybrat si můžete z různých barev, některé sošky mají navíc kovová křídla anebo je zdobí jemný třpytivý poprašek.

Andělé

Andělé

Andělé ze dřeva a skla

Milovníky minimalismu potěší siluety andělů vyřezané z masivního dřeva. Sošky mají podstavec a zvolit můžete z několika velikostí a provedení. Pokud máte rádi přírodní materiály, ale zároveň upřednostňujete větší zdobnost, budou se vám líbit dřevění andílci se stříbrnými nebo zlatými křídly, pozlacená dřevěná soška, anděl ze skla zdobený krystaly anebo skleněný stojan na čajovou svíčku v podobě anděla.

Andělé ze dřeva a skla

Andělé ze dřeva a skla

Klasické sošky andílků

Pokud upřednostňujete klasický vzhled andílků, máme pro vás i tradiční sošky v podobě děťátka nebo třeba hravé andělské holčičky. Tito andílci jsou z polyresinu s ručně malovanými detaily a vytvoří tu správnou vánoční atmosféru.

Andělé s peříčky

Neobvyklí, zajímaví a roztomilí jsou další andílci z polyresinu, kteří mají tělíčka zakrytá tím nejjemnějším peřím v bílé, šedé nebo růžové barvě. Sošky zdobí jemné detaily, například kovová křídla nebo lesklá srdíčka. Andílci zahalení do hebkého chmýří můžou ozdobit třeba i vánoční stůl, v nabídce máme také drobnějšího andílka k zavěšení na vánoční stromek nebo kamkoliv jinam v interiéru.

Andělé s peříčky

Andělé s peříčky

Tip od LaHome.cz

Andělské dekorace nemusíte používat jen v období adventu a Vánoc, interiér mohou zdobit po celý rok. Jsou také skvělým tipem na dárek, který zaručeně potěší – kdo by nechtěl mít vlastního andílka?