Proměňte nanášení parfémů ve vznešený rituál

“Žena, která nenosí parfém, nemá budoucnost.” Tak pravila Coco Chanel v době, kdy byl parfém stále vnímán jako luxusní záležitost. Umělecké dílo, které vypovídá o vaší osobnosti. Jeho nanášení bylo doslova rituálem. Pojďme se do téhle doby vrátit díky krásným flakónům na parfémy.

Flakónek na parfém

Flakónek na parfém

Trocha historie o parfémech a flakónech

První důkazy o parfémech pocházejí z Egypta a Mezopotámie. Už v té době se přelévaly do zlatých, měděných a alabastrových nádob. Nádoby obsahující parfém byly považovány za stejně hodnotné jako vůně samotné. Stejný pocit budete mít, když pro svůj parfém využijete nádherně zdobený flakón.

Rituál nanášení parfému

V dnešní době zabere aplikace rozprašovačem jen několik sekund. Přitom nanášení parfému může být okamžikem, který si užijete. Na LaHome jsme vybrali flakóny, které mají namísto rozprašovače dobře těsnící zátky. Ty se zužují buď do tenké tyčinky sloužící k aplikaci, nebo se vůně nanáší prsty, jak tomu bylo dříve zvykem. Tímto způsobem nanášení se dostáváte k intimnímu kontaktu s vůní a dokáže naplno ocenit její krásu.

 

Flakónek na parfém

Flakónek na parfém

Proč se vrátit do starých dobrých časů s flakóny a lahvičkami na parfém?

  • z nanesení parfémů vytvoří vznešený okamžik
  • ještě více vynikne krása parfému
  • flakónky se dají snadno doplňovat
  • díky malým rozměrům, jako například flakón o velikosti 5×7 cm, je využijete i při cestování
  • jsou krásnou dekorací.

Lahvičky na parfémy budou i krásným dárkem pro všechny milovnice vůní. Bohatě zdobený flakónek vám rovnou zašleme v dárkové krabičce.

Flakónek na parfém

Flakónek na parfém

Tip od LaHome

Lahvičky nemusíte využít jen na parfémy, ale třeba i esenciální oleje.