Po chňapkách do kuchyně rozhodně chňapněte!

Babičky říkávaly, že “poctivého nepálí”. Pak si ale samy při vyndávání dobrot z pece vzaly na pomoc chňapku. Už to je důkazem, že bez ní se v kuchyni neobejdete. Pryč jsou doby, kdy platilo, že jsou kouskem, který si zaslouží místo v rohu. Teď už kuchyně krášlí!

Kuchyňská chňapka je typem rukavice, která vás svou izolační vrstvou ochrání před popálením při manipulaci s horkými hrnci, plechy nebo pekáči. Na rozdíl od klasických rukavic se nerozlišuje pravá a levá, což usnadní manipulaci. Na LaHome se držíme tradičních materiálů. Chňapky jsou vyrobené ze 100% bavlny, která se příjemně nosí. Při znečištění je jednoduše vyperete při maximální teplotě 40º C. Vybavenost praktickým poutkem pro zavěšení je samozřejmostí.

Chňapky v kuchyni můžete měnit i podle ročního období

Okouzlující designy dělají z chňapek interiérové doplňky, jež zútulní vaši kuchyni a přičarují teplo domova. Velmi oblíbené jsou chňapky s květinovým potiskem, které udělají parádu jak v moderně zařízených, tak i retro kuchyních. Kvalitní bavlněnou chňapku s růžemi můžete doplnit dalšími kousky z téže kolekce, a vytvořit si tak nádherný set pro stolování.

Chňapka

Chňapka

Chňapky Kitchen Garden a Early Bird vnesou do voňavé kuchyně nostalgii, neboť se podobají těm, co používaly babičky.

Srdcovou záležitostí jsou rozhodně vánoční chňapky, které dokreslí magickou atmosféru. Červená je barvou Vánoc, a tak s chňapkou Nordic Christmas zazáříte. Půvabně na stole vypadá i celá série textilu se sněhovou vločkou Winter Wishes.

Chňapka

Chňapka

Nezapomínáme ani na malé pomocníky, o jejichž ruce máte ještě větší strach než o ty své. Dětskou kuchyňskou chňapku s motivem malého jelínka, nebo s muchomůrkami nebudou chtít z rukou ani sundat.

Tip od LaHome.cz

Proč si zamilovat tyhle kuchyňské rukavice? Proč si zamilovat tyhle kuchyňské rukavice?

  • zjednoduší vám pečení a vaření
  • díky rozkošným designům se stanou interiérovým doplňkem vaší kuchyně
  • na LaHome je můžete doplnit o další kousky ze stejné kolekce a vytvořit si tak nádherný set pro stolování.