Paravany jako krása s funkcí ve vašem interiéru

Víte, že pokud potřebujete rozdělit místnost, nemusíte hned začít stavět příčky? Může vám pomoci třeba paravan. Paravan je totiž všestranný stylový prvek, který najde hned několik využití ve vašem interiéru.

 

Rozdělení místnosti

Historie paravánů sahá až do starověké Číny a jejich používání se přeneslo až do současnosti. Mohou být vyrobeny z nejrůznějších materiálů. Od dřeva, přes textílíi až po kov.

Paravany pomohou esteticky oddělit místnost. Pokud potřebujete pouze na chvíli částečně místnost rozdělit, je paravan jedna z vhodných možností. Máte jen jeden dětský pokoj, ale dvě děti, které potřebují soukromí? Tento problém může vyřešit právě paravan. Je skladný, a tak ho kdykoliv můžete složit a dát stranou či zasunout pod postel.

 

 

Pokojový dřevěný paravan Screen vám místnost nebo její část opticky oddělí, zároveň ale propustí dostatek světla a navíc vypadá opravdu skvěle.

Paravan vám může také posloužit, pokud jste často na počítači a pořádáte pracovní videohovory. Pokud nemáte pracovnu a potřebujete, aby ve videu nebylo vidět vaše soukromí, je paravan vhodná volba.

 

Paravany samozřejmě slouží i k převlékání, kdy za zástěnou máte dostatečné soukromí a svršky můžete na paravan ihned odložit. To využijete třeba v práci nebo pokud máte spolubydlící.

 

Estetická funkce

Možnost, jak tyto pomocníky je využít je ale celá řada. Mohou mít také pouze estetickou funkci, kdy slouží především jako doplněk a dekorace.

 

Pomocí paravanu si můžete doladit svůj styl do nejmenšího detailu. Na LaHome najdete několik typů paravanů, které jsou velice dekorativní. Můžete z něj vytvořit efektivní zákoutí, zajímavou předstěnu nebo zajímavý stojan na šaty.

Bambusový paravan je díky svému přírodnímu vzhledu vhodný téměř do jakéhokoliv interiéru. Nejen že má příjemné a neutrální barvy, ale má také zajímavý vzor proplétání, které ho dělá ještě atraktivnější.

Pokud máte dostatek místa, zkuste paravan jen tak postavit někde do místnosti a ledabyle ho roztáhnout. Uvidíte, že místnost najednou získá na zajímavosti.

 

 

Objevte kouzlo paravanů a pořiďte si krásný dekorativní kousek, který vám bude neustále dělat radost.