I obyčejný kus dřeva dokážou proměnit v krásnou poličku — policové konzole

Někdy stačí objevit kousek, pomocí kterého za pár stovek dáte věcem novým život, nebo je povýšíte na originální. Přesně to dokážou policové konzole. Na LaHome jsme vybrali takové, jež jsou dekorací samy o sobě.

Drží police, ale nemusíte zůstávat jen u nich

Nejčastěji samozřejmě najdou využití při montáži nových poliček. Kromě toho mohou policové konzole posloužit též pro zavěšení dekorací, květin nebo luceren. Kromě toho mohou být i zajímavou alternativou věšáků. Zajímavé designy policových konzolí vybíráme hlavně u rodinné holandské značky Clayre & Eef, se kterou si domov můžete zkrášlit dekoracemi, textilem i nábytkem, který jen tak někdo nemá.

Policové konzole

Policové konzole

Jaké policové konzole mohou být dekoračním prvkem vaší poličky?

  • Kovová konzole Ornament — ač vyvolává lehký vintage dojem, slušet jí to bude jak ve venkovském, tak i moderním minimalistickém interiéru.
  • Světle šedý držák s patinou — díky svému barevnému provedení nijak nepřebíjí další dekorace a snadno ho sladíte s jakoukoliv barvou.
  • Litinové konzole s Kohoutem nebo Prasetem — poutají pozornost okamžitě a využití najdou především na chalupách.
Policové konzole

Policové konzole

Všechny policové konzole si prohlédněte ZDE.

Sháníte rovnou celý komplet v podobě nástěnné police nebo policového regálu? Prohlédněte si náš výběr, ve kterém najdete jak vintage design, tak i police v oblíbeném skandinávském nebo industriálním stylu.

Policové konzole

Policové konzole

Pokud váháte s tím, do jakého stylu svůj domov vyladit, budou vám inspirací další články na našem blogu. Rozebrali jsme například i to, jaké zvolit barvy v interiéru, nebo vintage styl, který promění bydlení v útulný domov.