Obrazy, které zaujmou a potěší

Obraz je stejně jako zrcadlo dekorací, která by doma neměla chybět. Obrazy mohou dotvářet naše bydlení v seskupení jako galerie několika obrazů. Mohou ale také být zajímavým solitérem. Například velký podsvícený obraz vám zaplní prázdnou stěnu a nahradí zbytečný kus nábytku, který byste ke zdi umístili.

Na LaHome si můžete vybrat z několika velikostí a stylů právě ten váš. Přeneste se s námi tedy do světa krásných obrazů a maleb.

Velikost je důležitá

Kovový obraz s jeleny 120*6*80 cm

Kovový obraz s jeleny 120*6*80 cm

Je určitě důležité vybrat správnou velikost obrazu. Příliš malý obraz vám totiž na zdi zanikne a stěnu opticky smrští. Velký nástěnný obraz rozkvetlých větví se bude hodit nad sedačku nebo nad postel v ložnici. Pokud máte dlouhou sedačku, použijte dva vedle sebe.

Nástěnný obraz rozkvetlých větví - 120*5*80 cm

Nástěnný obraz rozkvetlých větví – 120*5*80 cm

Víte, že… střed obrazu by měl být ve výšce očí? Doporučuje se výška středu cca 145 cm nad zemí.

 

Výběr je na vás

Výběr materiálů a motivů je opravdu pestrý. Kovový, do hněda zbarvený obraz jelena bude už sám o sobě šperkem vašeho bydlení.

Takový obraz už nepotřebuje žádný rám, je krásný sám o sobě a dokáže spolehlivě zaujmout.

 

Květiny jsou motivem, který nikdy neomrzí a vždy potěší nejen ženy.
Nechte svůj domov rozkvést a vnímejte tu krásu a jedinečnost, kterou do interiéru přinese. Dle barevnosti květin zbarvíte i vaše místnosti.  Slaďte s nimi polštáře a ostatní dekorace a vše bude působit jako kompaktní celek.

V ložnici, obýváku, předsíni…tady jsou obrazy samozřejmostí. Ale napadlo vás, že byste mohli mít obraz i v koupelně? Pěkný kousek zaplní prázdnou stěnu a místnost zútulní. Navíc tak máte možnost propojit celkový vjem z interiéru.

 

 

 

Sametový černobílý obraz zeber bude vynikat i v moderních, světle laděných interiérech. Motiv zvířat je hodně oblíbený a máte tak záruku, že obraz bude nadčasový.

 

Kdo je duší cestovatel, bude se mu líbit obraz mapy, který je navíc v pěkném rámu. Působí, jako bychom ho doma měli už několik let. Má pastelové tóny a působí tak něžně a mile a najde si tak místo v každé domácnosti.

Obraz mapa světa - 70*2*50 cm

Obraz mapa světa – 70*2*50 cm