Nástěnné mapy pro cestovatele i milovníky přírody

Neobyčejně elegantní dekorace a zároveň originální učební pomůcky. Nástěnné mapy jsou správnou volbou do každého interiéru – od dětských pokojů přes ložnice až po pracovny.

Originální holandské dekorace, které upoutají pozornost všech náštěv

Zdobit stěny obydlí malbami a jinými uměleckými díly není žádnou novinkou. Holdovali mu už naši praprapředci. Ti samozřejmě měli poněkud omezenější možnosti, jak si své domovy vylepšit. To náš výběr už je o poznání pestřejší a fantazii se meze prakticky vůbec nekladou. Nemusíme se tak omezovat na žádné nástěnné malby a dnes už dokonce ani na „obyčejné“ obrazy. Tak co zkusit třeba nástěnné mapy?

Nástěnná mapa světa- 105*2*76 cm

Nástěnná mapa světa- 105*2*76 cm

Zatímco dříve jsme se s nimi setkávali spíše jen v učebnách přírodopisu nebo zeměpisu, dnes už jsou součástí mnoha moderních bydlení. Mapy, které najdete v našem e-shopu, pocházejí z dílen holandské rodinné firmy Clayre & Eef, která se na trhu s bytovými dekoracemi stala dobře známým pojmem. Dekorace a bytový textil jsou v romantickém prostředí provincie Limburg vyráběny už od roku 1994 s odkazem na ruční výrobu, tradice i venkovský styl.

O tom ostatně vypovídá i provedení nástěnných map. Ty nabízejí unikátní spojení dřeva a lněné textilie, které jim dodává punc elegance. Dnes tolik oblíbený vintage vzhled už je jen pomyslnou třešničkou na dortu.

Nástěnná mapa Jungle XXL - 154*2*154cm

Nástěnná mapa Jungle XXL – 154*2*154cm

Mapa světa by neměla chybět žádnému cestovali

Z množství nabízených motivů si zaručeně vybere i ten nejnáročnější milovník bytových doplňků. Vášnivé cestovatele určitě zaujme nástěnná mapa světa, která vhodně ozdobí jakoukoli místnost. Při pohledu na ni pak můžete večer co večer snít o svých dalších cestách za poznáním.

Nutno ještě podotknout, že kromě klasické atlasové mapy je k dispozici i překres zeměkoule, který evokuje doby dávno minulé.

Nástěnná mapa Cuisine - 80*2*100 cm

Nástěnná mapa Cuisine – 80*2*100 cm

Na své si přijdou romantické duše i milovníci přírody

V sortimentu nástěnných map toho ovšem najdete mnohem více než jen obrázky kontinentů. Pro všechny romantické duše se vztahem k přírodě je tady třeba nástěnná mapa květin. A když už jsme u rostlinek, musíme zmínit i mapu s motivy zeleniny, které to bude slušet (nejen) ve vaší kuchyni.

V dílnách Clayre & Eef samozřejmě nezapomněli ani na milovníky zvířat, pro které je připraveno hned několik kousků. Nechybí tak třeba mapa s výjevy z ptačí říše nebo řada dalších motivů.  Nástěnné mapy mohou posloužit i jako učební pomůcky.

Kterou si na stěnu pověsíte vy?

Nástěnná výuková mapa člověk - 100*2*75 cm

Nástěnná výuková mapa člověk – 100*2*75 cm