Naservírujte si pohodlné sezení na podsedáku!

Nemusíte být princeznou na hrášku, abyste se ošívali při dlouhém sezení na tvrdé židli. Přitom stačí obyčejný podsedák a už se vám od stolu nebude chtít ani vstát. Když bude navíc i designovým doplňkem, není nad čím přemýšlet.

Podsedák – „za málo peněz hodně muziky“

Během okamžiku vykouzlí teplo domova a zpříjemní sezení. Povlaky na sedáky jsou pratelné, takže se dají použít i na židlích na terasách nebo balkonech. Narozdíl od často používaných polštářů nehrozí, že s nimi budete ze židle sjíždět. Jsou vybaveny mašličkami pro pevné úvázání k židli.
Jak už jsme zmínili hned v úvodu, jsou designovým doplňkem. Na LaHome.cz obyčejné podsedáky rozhodně nečekejte.

Podsedák s kanýrem

Podsedák s kanýrem

Podsedák, který vašemu interiéru sedne jako ulitý!

Všechny sedáky máme s kanýrem, který je typický pro chalupy a venkovský styl, ale i tak u nás najdete kousky pro moderní interiéry. Velmi pěkně v nich bude vypadat sedák Boat and Fish, nebo sedák Cat Lovers, který potěší zejména milovníky koček.
Typickou venkovskou pohodu pak přičaruje sedák s kanýrem Early Birds, nebo dokonalý podsedák s volánkem Rose Garden.

Podsedák s kanýrem

Podsedák s kanýrem

Seďte si jako na obláčku
Sedáky máme bez výplně, abyste si sami vybrali, co je pro vás nejvhodnější. Výplně do sedáků i polštářů dokoupíte u nás. Můžete zvolit buď načechranou klasiku – polštářek s peřím, nebo modernější provedení se snadnou údržbou v podobě polštářku se syntetickými vlákny. Ten bude vhodnější volbou i v případech, kdy máte doma alergika.

Proč si pořídit sedáky na židli na LaHome?

  • Během okamžiku vykouzlí teplo domova a zpříjemní sezení.
  • Hodí se na židle v jídelně, ven na zahradu nebo terasu, nebo i pro sezení na zemi
    najdete u nás samé designové kousky.

Tip od LaHome.cz: Neskončete jen u sedáku na židli. Na LaHome najdete rovnou celé série bytového textilu v kouzelných provedeních. Inspirujte se ZDE.

Podsedák

Podsedák