Na šplhání není, ale ani tak by vám doma žebřík neměl chybět

Nevyšplháte po nich pro třešně ze zahrady. Zato vám zkrášlí domácnost a vnesou trochu rustikálního a venkovského stylu. Žebříky jsou super stylovým doplňkem, který najde u vás doma hned několik způsobů využití.

V jednoduchosti je síla – interiérové žebříky jsou toho dalším důkazem

Nač pátrat po super moderních doplňcích, které po čase vyjdou z módy nebo vás omrzí. Dřevěný žebřík je svou jednoduchostí velmi půvabný. Po letech používání navíc nabízí prostor pro uplatnění vaší kreativity, kdy mu můžete dopřát nový kabát.
Abychom měli jistotu, že vám domov bude zkrášlovat poctivý kousek z kvalitního dřeva, necháváme si žebříky vozit od značky Clayre&Eef. Holandská rodinná firma s dlouhou tradicí se inspiruje ruční výrobou a životem na venkově.

Žebříky

Žebříky

Jaké u vás žebříky najdou využití?

  • V koupelně – jsou ideální na odložení mokrých ručníků. Krásně vypadají a nezabírají tolik místa jako klasické sušáky. Do koupelny je jako stvořený žebřík s kovovými příčkami, na který se vejdou ručníky celé vaší rodiny.
  • V ložnici nebo šatně – žebříky mohou krásně posloužit namísto němého sluhy pro odložení vašich svršků. Hnědý žebřík s patinou k tomuto poslouží perfektně.
  • V obývacím pokoji – nemusíte zůstat jen u svého oblečení. Opřete žebřík o stěnu v obývacím pokoji a využivejte jej pro stylové skladování přehozů a dek.
  • V kuchyni – nedoporučujeme vám, abyste  po žebříku lezli do spíže. Krásně ale bude vypadat jako věšák na bylinky a květiny v závěsných květináčích.
  • Místo knihovny – nemusíte se zastavovat jen u obyčejných způsobů využití. Zkuste doplnit žebřík jednoduchými poličkami a vytvořte si originální knihovnu pro vystavení svých nejoblíbenějších titulů.
Žebříky

Žebříky

Tip od LaHome.cz:

Není to vždy jen o funkčnosti. V okamžicích, kdy na žebřík nemáte co pověsit, může fungovat jako originální dekorace. Zkuste ho jen omotat světýlky a získáte efektní a zároveň velmi romantické osvětlení.