Mýdlo bez nich bude namydlené, a vám zase mýdlenky zkrášlí koupelnu!

Abyste mýdlo nemuseli lovit všude možně, pořiďte si pro něj krásnou mýdlenku. Na LaHome jsme pro vás vybrali takové kousky, které představují nejen praktické pomocníky pro uchování kostky mýdla, ale zároveň jsou nádherným doplňkem koupelny.

Kde se na LaHome berou originální dekorace?

Snažíme se pro vás vybírat kousky, které jen tak někdo nemá. Většina mýdlenek je od holandské rodinné firmy Clayre & Eef, která se inspiruje rodinnou výrobou, tradicemi a životem na venkově. Výsledkem jsou dekorace, textil i nábytek, které neohromí jen půvabným designem, ale i poctivou kvalitou.

Mýdlenky

Mýdlenky

Jaké mýdlenky mohou zdobit vaši koupelnu?
Mýdlenky z keramiky sednou do koupelen jako ulité. Mýdlo může relaxovat stejně jako vy v mýdlence ve tvaru vany, na jejímž dně samozřejmě nechybí dírky, aby se v ní nedržela voda. Milovníkům čistého designu a Paříže padne do oka krásná mýdlenka LeBain.

Kovové mýdlenky jsou jako ze starých časů. Mýdlenka s ptáčkem a patinou zastaví v koupelně čas a okamžitě upoutá pozornost každého, kdo do ní vkročí. Kovovou mýdlenku na zeď s kytičkami si zamilují ti, kteří mají v oblibě vintage design i majitelé malých umyvadel.

Mýdlenka sice není nutností, ale proč by vám vám doma neměla chybět?

  • Tuhá mýdla jsou znovu v oblibě.
  • Mýdlenky jsou praktickým pomocníkem pro jejich uchování. Mýdla se nerozmáčí, neubývají tak rychle, a nelovíte je všude možně po koupelně.
  • Jsou krásným koupelnovým doplňkem.

Tip od LaHome: Proměňte strohou koupelnu v útulné místo, které se vám nebude chtít opouštět. Na LaHome najdete originální věšáky, koupelnové sety, koše na prádlo i ručníky. Vše sladěné do kolekcí. Vybírejte ZDE.