Kouzlete s šátkem a okoukaný kostýmek proměňte v chic outfit!

V jednoduchosti je krása. A tak všední outfit dokážete povznést pomocí detailu, který zaujme, ale není prvoplánově nápadný. Uvažte si kolem krku šátek a i obyčejné džíny s tričkem získají nádech elegance.

Učte se od Francouzek
Kouzlete se šátky, které podtrhnou váš šarm. Není třeba měnit outfity, stačí sáhnout po jinak barevném šátku. Francouzky nosí šátky a šály kolem krku, na zápěstí, v pase místo pásku, ve vlasech i na kabelkách. Málokdy bez něj vyjdou, neboť moc dobře vědí, že právě elegantní módní doplňky jsou třešničkou na dortu každé dámy. Skvostně to vystihla i Audrey Hepburn: “Elegance je ta jediná krása, která nikdy neslábne.”

Šátků není nikdy dost

Nejenom, že patří mezi nejoblíbenější módní doplňky. Dokazují i to, že pro krásu se rozhodně nemusí trpět. Lehké šátky , které nám krášlí i LaHome, jsou příjemné na nošení a ještě větší zalíbení v nich najdete při zachumlání se ve větrném počasí od jara až na podzim.
Šátky sluší ležérnímu stylu, jako například růžový šátek Jada s krajkou, ale dokážou skvostně doplnit i kostýmek nebo formálnější šaty, kterým bude slušet šála Flowers pink.
Šátky a šály vybíráme od holandských značek Juleeze a Clayre & Eef. Díky tomu vám nehrozí, že vám radost z nového šátku zkazí velmi brzké zahlédnutí na někom jiném.

Šátek

Šátek

Proč si pořídit alespoň menší sbírku šátků a šál? 

  • Podtrhnou váš šarm.
  • Ladí jim to s ležérními i formálními outfity.
  • Jsou důkazem toho, že pro krásu se nemusí trpět, neboť i příjemně zahřejí.
  • Nemusíte je nosit jen na krku, zkuste si je zavázat na zápěstí, kabelku nebo zaplést do vlasů
  • Na LaHome najdete krásné šátky od holandských značek, u kterých nehrozí, že je jen tak zahlédnete na někom jiném.

Tip od LaHome: Módní svět u nás nekončí u šátků. Udělejte si radost jedinečnými šperky, sponami do vlasů nebo kabelkami. Klikněte zde a vstupte do království elegance a stylu.

Šátek

Šátek