Koupelnové sety – tip pro vás, jak levně a během okamžiku zútulnit vaši koupelnu!

Ráj, kde stačí překročit práh, a zapomenete na všechny starosti. Proměňte obyčejnou koupelnu ve vaši nejoblíbenější oázu klidu.. Nebudou k tomu třeba žádné radikální změny, ani vrtání. Atmosféru během okamžiku vytvoříte s koupelnovými doplňky.

Doplňky do koupelny – zkrášlují i udržují pořádek

Designové koupelnové doplňky nejsou rozhodně jen na ozdobu. Plní též praktickou funkci, kdy udržují v koupelně čistotu a pořádek. I přesto, že v poslední době získají hodně prostoru v koupelnách nerezové doplňky, my na LaHome se držíme klasiky, a zůstáváme u osvědčené keramiky. Jde o pevný materiál, který nevyžaduje žádnou speciální údržbu, nestárne a i po letech použití vypadá jako nový.

Koupelnový set

Sety koupelnových doplňků pro zútulnění

Nač kupovat mýdlenku, dávkovač na mýdlo či kelímek na zubní kartáčky samostatně. Koupelnové doplňky v setech spolu krásně ladí. Set Star v bílém provedení s hvězdičkou zazáří i v moderně zařízených koupelnách.  Půvabně v nich bude vypadat i koupelnový set Tiffi s minimalistickým designem. Velmi oblíbený je i motiv levandule. Koupelnový set Lavender ve stylu provence vypadá v koupelnách skvostně.

Koupelnový set

Retro doplňky do koupelny

S retro doplňky se krásně sní a vzpomíná. Koupelna je pro ně tudíž místem přímo stvořeným. Porcelánový koupelnový set Parfum de roses  vnese elegantní krásu.  S porcelánovou koupelnovou sadou La Boutique  se vám vybaví spoustu vzpomínek. Za kvalitním provedením všech koupelnových doplňků stojí Clayre & Eef.

5 důvodů, proč si pořídit koupelnové sety?

  • Nejjednodušší způsob, jak zútulnit svou koupelnu.
  • Svou oázu odpočinku budete mít vyladěnou do posledního detailu.
  • Koupelnové doplňky mají i praktickou funkci – dávají koupelně řád, udržíte s nimi snadněji pořádek.
  • Vyberete si jak z minimalistických designů, tak i z retro nebo provence stylu.

Koupelnový set