Konvičky na čaj se sítkem, které promění obyčejné popíjení v zážitek

Nejsou na čaj, který do sebe po ránu rychle hodíte. Krásné konvice na čaj se sítkem jsou o požitku a vychutnávání si každého doušku.

Konvice na čaj z porcelánu

Po staletí využívaný materiál, který mnozí staví na piedestal, nedostal své označení “bílé zlato” náhodou. Porcelán je skvělým materiálem pro výrobu čajových konvic. Jeho povrch zůstává dlouhodobě chuťově neutrální a chuť čaje je díky tomu velmi jasná a čistá. Dalším benefitem kvalitního porcelánu je schopnost udržet teplotu nápoje. Termosky samozřejmě nahradit nemůže, ale i ten, kdo dorazí na snídani pozdě, si vychutná horký čaj.

Konvičky na čaj se sítkem

Konvičky na čaj se sítkem

Co mají čajové konvice z LaHome společné?

  • Nádherný design,
  • objem 0,7 l – ideální na doplnění pitného režimu jen pro vás, ale dostačující i na snídani,
  • kovové sítko pro snadnou přípravu sypaných čajů a bylinek,
  • ucho omotané ratanem pro pohodlnou manipulaci.

Jakou konvicí na čaj si udělat radost?

Všechny jsou tak rozkošné, že nejtěžší je vybrat si mezi nimi jednu jedinou. Čajové konvičky jsou zaplaveny především květinovými vzory. Na výběr máte romantickou růžovou, jemnější vzor modrých kvítků, výraznou zelenou konvičku s bílými kvítky, nebo design japonské zahrady.

Velmi půvabná je kombinace bílé a různých odstínů modré. Krásná je konvice připomínající čínský porcelán, nebo český cibulák, ale nesmíme zapomenout ani na konvičku s vážkami.

Konvičky na čaj se sítkem

Konvičky na čaj se sítkem

Tip LaHome: Ke konvicím si dokupte i kalíšek na čaj ve stejném designu, a vytvořte si dokonalý set na čajový dýchánek.

Mají vůbec takové konvice na čaj se sítkem nějakou chybu?

Vzhledem k jejich provedení a ratanovému uchu nesnesou použití v moderních spotřebičích, ať už je to mikrovlnná trouba nebo myčka na nádobí. Troufáme si ale říct, že vzhledem k radosti, kterou vám přinesou u každého čajového dýchánku, jim to rádi odpustíte.

PS: Už jste viděli naše nádherné zásobníky na čaj a kávu?

Konvičky na čaj se sítkem

Konvičky na čaj se sítkem